rockaRoo™: dé ideale en compacte babyswing
8.0

De rockaRoo™ is een nieuwe schommelstoel voor baby’s. Drie jonge ouders – lees: hun kleintjes – hebben hem voor ons getest. “Een geweldige uitvinding”, zegt Erik.

Het liefst zou je je baby de hele dag in je armen houden. Zachtjes schommelen, een liedje zingen en toekijken hoe je kleintje hiervan geniet. De rockaRoo™ is een schommelstoeltje dat bijna net zo behaaglijk en rustgevend is als mama – en papa natuurlijk. Chantal (18), Krystl (27) en Erik (36) hebben hun kleintje in het stoeltje gezet en toegekeken wat de rustgevende beweging van het stoeltje met hun kleintje deed. [image name=quote1 format=160 align=right left=5 right=5]


Rustgevend
“Ideale gebruiksmoment voor de rockaRoo is als ze onrustig is of moe, en moeite heeft om in slaap te komen”, zegt Chantal. Ook Eriks kindje werd rustig van de rockaRoo™. De baby van Krystl ligt er weliswaar lekker in, maar vindt het niet voor lang leuk. “Ik dacht dat de mobiel zou bewegen”, zegt Krystl.

Schommelen in je eigen tempo
De drie jonge ouders zijn (zeer) tevreden over de vormgeving en het gebruiksgemak van de rockaRoo™. De babyswing is in vijf snelheden instelbaar en ook de ‘lengte’ van de schommelbeweging kun je zelf regelen. Dankzij de MP3-aansluiting kan het kindje genieten van ‘muziek terwijl het wiegt’. De allerkleinsten liggen stevig en behaaglijk door de speciale baby-inzet. [image name=quote2 format=160 align=right left=5 right=5]

Weinig ruimte nodig
Het witte stoeltje weegt weinig, is hierdoor makkelijk te verplaatsen en neemt weinig ruimte in. Vooral dat laatste is belangrijk, vinden de ouders. Erik vindt de rockaRoo ‘een geweldige uitvinding’. “Hij is fijner dan traditionele babyswings. Onze dochter wordt rustig van de wiegende beweging en ligt er met plezier in. Fijn ook dat je je eigen muziek kunt afspelen.”

De rockaRoo™ is een mooi voorbeeld van hoe slimme techniek het leven van een baby (en zijn ouders) een stuk aangenamer kan maken. Ben je geïnteresseerd en wil je ook een rockaRoo? Kijk dan op www.4moms.nl.