Robijn Intense: Intens krachtige frisheid, die duurt en duurt!
8.0

Robijn Intense wasverzachter is zo krachtig dat je kleding ook tijdens het dragen fris blijft ruiken. Alsof je lievelings-T-shirt net uit de was komt. De 237 vrouwen die de drie geuren wasverzachter voor ons hebben getest, geven de nieuwe wasverzachters gemiddeld een 8,0.

[image name=quoteannelies format=160 align=right left=0 right=0]Langdurig fris
Robijn Intense ruikt heerlijk, vindt 94% van de vrouwen die de wasverzachter hebben uitgeprobeerd. 89% merkt dat ze de geur van Robijn Intense veel langer blijven ruiken dan die van andere wasverzachters. “Mijn hele huis rook fris”, zegt Jorieke (36). “Wassen is een feestje.” Ook Charlotte (25) is blij met Robijn Intense. “Het blijft erg lang fris en heerlijk ruiken, veel langer dan verwacht. Ik heb maar een klein beetje wasverzachter nodig voor een fijn resultaat.”

[image name=geur format=160 align=left left=0 right=5]Een klein dopje is genoeg
Afgaand op het kleine formaat flesje zou je niet zeggen dat Robijn Intense Fijn zo lang meegaat: 38 keer maar liefst. Een groot pluspunt, vindt 95% van de vrouwen. Christel (33) had echter moeite met de schenkdop. “Als je even een keer niet oplet, gaat het ook goed mis.” Dan gaat een fles inderdaad aanzienlijk minder lang mee.
[image name=aanbevelen format=160 align=right left=5 right=0]
Drie keer heerlijk!
97% van de vrouwen is (zeer) tevreden met de Robijn Intense wasverzachters. 9 op de 10 gaan de wasverzachter zelf nog een keer kopen. Er zijn drie geuren: Fuchsia Passion, Fresh Sky en Sunburst. Laat je stemming, het weer of het moment van de dag bepalen welke van de drie jouw voorkeur heeft.

[image name=resultaten format=629 align=left left=5 right=0]

Lees hier meer over Robijn!