Helaas je kunt niet meer deelnemen
QUP.nl maakt van mooie herinneringen een waanzinnig fotoboek

Ruim driekwart van de testers is (zeer) tevreden over het gebruiksgemak. Een fotoboek maken ging nog nooit zo makkelijk en snel. 75% van de testers had het album binnen twee uur klaar. Ruim de helft had zelfs aan één uur genoeg. “Je kunt zonder stress heel snel een fotoboek klaar hebben”, zegt Lieke (26). [image name=tkeen format=160 align=left left=5 right=5]

Professionele ontwerpers voor jou aan de slag
Het unieke aan QUP.nl is de gratis ontwerpservice. De professionele ontwerpers van QUP.nl puzzelen net zo lang met het aangeleverde beeldmateriaal totdat er een waanzinnig fotoboek is. 89% van de testers is hier (heel) tevreden over. “QUP.nl geeft me het gevoel dat het boek persoonlijk ontworpen wordt”, zegt Joyce (25). “Ik vind het erg prettig om het fotoboek te kunnen controleren en te vragen om aanpassingen”, zegt Suzanne (27).

En hoe is het eindresultaat? [image name=tktwee format=160 align=right left=5 right=5]
85% van de testers is (heel) tevreden over het eindresultaat. Ook het album zelf scoort hoge ogen. “Het is dik fotopapier, dat lang meegaat”, zegt Janneke (32). “Een fotoboek van hoge kwaliteit, gemaakt naar mijn eigen wensen”, zegt Suzanne (27). Simone (24) vat de bevindingen van ons testpanel goed samen: “Zelf vind ik het veel werk om een album te maken”, zegt ze. “QUP.nl neemt je dit werk uit handen en levert een mooi product af van hoge kwaliteit, maar je hebt wel de volledige regie over je boek.”

Bijna 7 op de 10 testers gaat zelf ook een album bestellen bij QUP.nl. Driekwart zou QUP.nl aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen. Hiermee wordt de kans klein dat je bij familiebezoek ooit nog een schoenendoos vol vakantiefoto’s op schoot krijgt.