Philips PerfectCare: strijken ging nog nooit zo snel!
9.1

Met de nieuwe PerfectCare stoomstrijkijzers van Philips wordt strijken makkelijk en minder tijdrovend. Sommige testers willen nu alleen nog maar méér kleding strijken.

Het gebeurt niet vaak dat onze testers zo unaniem enthousiast zijn over een product als over de Philips PerfectCare Elite. Alle tien de vrouwen zijn zeer tevreden over het stoomstrijkijzer en zouden hun huidige (stoom)strijkijzer er zeker voor inruilen.

Klusje van niks
[image name=philipsveiligheid format=160 align=right left=5 right=5] Normaal gesproken is strijken tijdroven en niemands hobby. Het strijken met de PerfectCare kost veel minder tijd, omdat de temperatuur niet ingesteld hoeft te worden dankzij de innovatieve OptimalTEMP technologie. Ideaal, vinden de tien testers: alle kleding kan in één moeite door worden gestreken. “In eerste instantie vond ik het moeilijk om erop te vertrouwen dat ik niet de temperatuur hoef te veranderen, maar dat went erg snel”, zegt Irini, die helemaal om is. “Het heeft mijn strijktijd gehalveerd. Van kinderkleding met opdrukken tot onze satijnen lakens: ik kon gewoon doorstrijken. Het ijzer glijdt over de stof.”

Het apparaat werkt heel makkelijk, vindt 100% van de testers
[image name=philipsverrassend format=160 align=left left=5 right=5]“Het apparaat is snel opgewarmd en geeft duidelijk aan dat het klaar voor gebruik is”, zegt Eveline. “Je hoeft niet na te denken over stofsoort en temperatuur. Je kunt de bout gewoon neerzetten zonder angst voor schroeiplekken. De bout is licht en glijdt echt soepel over alle stoffen heen. Bijvullen van het reservoir kan gewoon terwijl het apparaat nog aanstaat, zonder dat dit eerst moet afkoelen. Dit is allemaal tijdswinst en vermindert de irritatie tijdens het strijken aanzienlijk!”

Strijken wordt leuk [image name=philipscijfer format=160 align=right left=5 right=5]
Strijken wordt een feestje, aldus Donja. En Marleen, die het strijken graag aan haar man overliet, neemt nu zelf het stoomstrijkijzer ter hand. Irini is zelfs méér spullen gaan strijken. Zijn er dan helemaal geen minpunten? Twee vrouwen vonden dat het strijkijzer veel geluid maakt bij het opwarmen van het water. Maar dat is, net als voor de acht andere vrouwen, geen reden om het apparaat niet aan te bevelen bij vriendinnen.

Zelf een Philips PerfectCare Elite aanschaffen? Kijk hier voor meer informatie over het kopen van dit stroomstrijkijzer

: