Philips Fidelio maakt van je huiskamer een bioscoop
7.2

Als je graag thuis naar films en series kijkt, is ‘bioscoopgeluid’ de kers op de taart. Alsof het in je huiskamer gebeurt, dát gevoel wil je krijgen. Philips Fidelio B5 zorgt hiervoor, vinden de 15 mensen die hem voor ons hebben getest. En het werkt eenvoudig.
[image name=quote1 format=160 align=right left=5 right=5]

Wil je van stereo naar surround geluid? Dan koppel je de twee draadloze, afneembare luidsprekers los en zet ze ergens anders in de kamer. “De losse speakers geven echt surround geluid”, zegt Astrid (46). “Het idee dat de speakers verplaatst kunnen worden is ook goed.” Draadloos is niet alleen handig maar ook mooi. “Ik ben geen fan van losliggende snoeren”, zegt Bernard (31). “Die wil ik altijd zo netjes mogelijk weggewerkt hebben, alles uit het zicht.?Philips Fidelio heeft draadloze elementen die boven alle verwachtingen uitstijgen.”

Makkelijk aan te sluiten en te gebruiken
Driekwart van de testers vindt de soundbar makkelijk aan te sluiten en te gebruiken. “Makkelijk in te stellen met de afstandsbediening”, zegt Chak (31).”Makkelijk in gebruik en vooral heel erg mooi geluid, zegt Sander (23).

Sieraad voor in de huiskamer
Alle vijftien testers vinden de soundbar stijlvol. Ook ‘mooi’ is een veelgenoemde eigenschap. “Het ziet er mooi uit”, zegt Ron (42). “Mooi design.” [image name=quote2 format=160 align=left left=5 right=5]

Bluetooth is écht handig
Op twee testers na vindt iedereen de Bluetooth-speakers van toegevoegde waarde voor de soundbar. “Door de Bluetooth-functie op elke box kan deze mee kan naar buiten of elders in woning”, zegt Laura (18). 

Nooit meer naar de bioscoop
Voor twee testers was de soundbar iets te groot naar hun smaak. Maar verder? “Makkelijk in gebruik, draadloos achter speakers, goed volume, mooi design”, zo vat Rens (29) zijn bevinden samen. Wij denken dat hij met Philips Fidelio 5 niet vaak meer naar de bioscoop zou gaan

Wil je de Philips Fidelio B5 aanschaffen? Dan kan hier