Helaas je kunt niet meer deelnemen
Oktober: test kerstcadeaus maand!

Ok, het is nog even, maar wie heeft al niet stiekem een wensenlijstje voor kerst gemaakt? Je weet zelf wat leuk is om te krijgen, maar wat is leuk om dit jaar weg te geven met kerst?Samen met Vrouwonline.nl gaan we de komende maand alvast de producten laten testen zodat we in december kunnen laten weten wat de leukste kerstcadeaus zijn om weg te geven!

Beschrijving van het product
Deze ruimte is gereserveerd om te vertellen over het product. Wat zijn de eigenschappen en waarom is juist dit product zo leuk om weg te geven met kerst? De intentie is om dit cadeau te geven aan onze testpanelleden.Zij gaan het product testen en geven hierover hun mening. Uiteraard zullen we vragen of dit een cadeau is wat zij met kerst zouden geven.

Helaas je bent niet geselecteerd
Maar toch willen we je de mogelijkheid geven om dit product met kerst weg te geven of voor je zelf aan te schaffen!We sturen iedereen die niet is geselecteerd een mail met daarin een leuke aanbieding. Let er op dat deze aanbieding wel echt zin heeft en mensen aanspoort om het product te kopen.

 Dit is een actie van hettestpanel.nl samen met Vrouwonline.nl - eventueel uit te breiden met een mediapakket naar keuze.