Neutral vloeibaar wasmiddel: 0% parfum, 100% schoon en fris
8.1

102 Libelle-lezeressen hebben voor ons een vloeibaar wasmiddel getest dat 0% parfum bevat en toch zorgt voor een schone, frisse was. Bestaat dat? Zeker. Neutral is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en maakt het wasgoed schoon en fris.

[image name=percentage format=160 align=right left=5 right=5]Wasgoed dat schoon en fris de kast in gaat. Dat willen we allemaal. Als je een gevoelige huid hebt, kun je een keer een wasmiddel proberen dat 100% parfumvrij is. Maar ruikt de schone was dan wel lekker fris? Het testpanel deed onderzoek!

Geen parfum, toch lekker fris
Bijna 9 op de 10 vrouwen vindt dat hun wasgoed fris uit de trommel komt, ook al zit er in Neutral geen parfum. En dan maakt het de was ook nog eens effectief schoon, oordeelt 96%. “Het wasgoed wordt fris en goed schoon.”, zegt Nancy (34). "Prettig vind ik dat er geen overheersende parfumgeur is", voegt Mariska (37) daar aan toe.

Gebruiken = geloven
De test heeft er voor de meeste vrouwen voor gezorgd dat zij hun mening over parfumvrij wasmiddel hebben bijgesteld. 60% vindt parfum in wasmiddel nu minder belangrijk dan voorheen. “Een verrassend prima wasmiddel”, vindt Marjon (44). “Zuinig in gebruik, zeker voor herhaling vatbaar!” Dat vinden er meer: 85% zou Neutral zelf nog een keer kopen.

[image name=quote format=160 align=left left=5 right=15]Een kwart van de testpersonen blijft het luchtje toch wel missen. “Er mag wel een zacht geurtje aan zitten”, zegt Anita (35).

Frisse was
Neutral vloeibaar wasmiddel krijgt een 8,1 van het testpanel! 91% van de Libelle-lezeressen die het product hebben getest zou Neutral wasmiddel aanbevelen bij familie, vrienden en/of kennissen. Een betere aanbeveling is er eigenlijk niet voor als je een goed wasmiddel zoekt dat effectief en toch mild is.

Hier lees je meer over Neutral!