Neutral Face Cream hydrateert 24/7
8.3

Heb je een gevoelige huid, dan zorg je daar extra goed voor. Dat weten de 100 Libelle-lezeressen uit ons testpanel als geen ander. Ze waren dan ook bijzonder kritisch bij het testen van Neutral Face Cream: een hydraterende gezichtscrème voor de gevoelige huid. En? 95% is (zeer) tevreden.

“Het geeft als je het opbrengt een heerlijk fris gevoel en het maakt de huid soepel”, zegt Hetty (46). 91% van de vrouwen vindt dat Neutral Face Cream de huid hydrateert. “Hij voelt minder trekkerig aan”, concludeert Sanne (21).[image name=cijfer  format=160 align=right left=5 right=5][image name=quote format=160 align=right left=5 right=5]

Geen parfum en kleurstoffen
Neutral is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en bevat geen parfum en kleurstoffen. 89% van de vrouwen vindt dat niet erg. “Het voordeel van Neutral Face Cream is dat het geen parfum gebruikt. Parfum geeft vaak irritaties aan mijn huid!”, zegt Kimberley (23). “Verder is het handig om mee te nemen door het pompje.”

Geen irritatie
Als je een nieuwe crème probeert en je merkt al meteen dat je huid gaat prikken, dan weet je eigenlijk al dat je de verkeerde crème hebt. 92 van de 100 vrouwen vindt dat Neutral Face Cream de huid niet irriteert. De crème bevat glycerine, die zorgt voor een goede hydratatie waardoor de huid zacht aanvoelt en er stralend uitziet.

Crème trekt goed in [image name=aanbeveling format=160 align=left left=0 right=15]
De crème is prettig in gebruik. “Smeert goed, is reukloos, het pompje werkt prettig, trekt goed in”, zegt Margo (47). Judith (43) noemt een minpuntje: “Doordat de verpakking lichtbruin is was ik even bang dat het getinte crème zou zijn”. Slechts 5% van de Libelle-lezeressen is niet tevreden. Enkele redenen waren dat de huid niet voldoende gehydrateerd werd of dat hun huid niet goed op de crème reageerde. Neutral Face Cream krijgt gemiddeld een 8,3!

De gezichtscrème is zowel geschikt als dag- en nachtcrème. Dat scheelt weer een potje op de plank. De crème voedt de huid en laat hem stralen. Dag en nacht.

Meer weten over Neutral? Je leest het hier!