Neutral afwasmiddel geeft een schone vaat en is mild voor de huid
7.9

De vaat wassen zal nooit een prettig schoonmaakritueel worden als je er schrale, pijnlijke handen van krijgt. Neutral ontwikkelde een afwasmiddel voor de gevoelige huid met 0% parfum en 0% kleurstof. De 110 Libelle-lezeressen die het product hebben getest, merken het verschil met hun vertrouwde afwasmiddel direct. Ze geven Neutral afwasmiddel gemiddeld een 7,9!

Neutral afwasmiddel is zacht voor de huid en zorgt voor een schone vaat, oordeelt het Libelle-testpanel.

Weg vuil!
95% van de Libelle-lezeressen vindt dat Neutral de vaat echt goed schoonmaakt. “Zelfs koffieaanslag verdwijnt als sneeuw voor de zon”, zegt Monica (48).

Mild voor de huid
Vrijwel iedereen (98%) vindt dat Neutral mild is voor de huid. “Geen trekkende huid na het afwassen! De vaat is schoon en mijn glazen zijn zelfs glanzender!”, zegt Lilly (27). “Ik heb een droge en gevoelige huid, daarom is Neutral afwasmiddel voor mij geschikt.”.

[image name=quote format=160 align=left left=5 right=5]                 [image name=aanbevelen format=160 align=center left=5 right=5][image name=quotes format=160 align=right left=5 right=5]

Driekwart van het testpanel hecht minder waarde aan de toevoeging van parfum in afwasmiddelen, nu zij de frisheid van Neutral Afwasmiddel hebben ervaren. “Zonder parfum, en toch komt er een zekere frisheid vanaf, tijdens en na het afwassen!”, noemt Shirley (32) als voordeel. Voortaan zal 80% vaker een afwasmiddel kopen zonder parfum.

Nooit meer geparfumeerd
Neutral ontwikkelt al 25 jaar producten met 0% parfum en 0% kleurstof om het risico op huidirritatie te verminderen. Lees ook wat ons Libelle-testpanel vond van Neutral wasmiddel en de hydraterende Neutral Face Cream.

Hier lees je meer over de producten van Neutral.