Mitsubishi Space Star getest en de testers zijn enthousiast!
8.5

Twee testers: Martine (43) en Caroline (37) hebben de Mitsubishi Space Star Instyle CVT automaat een week lang mogen testen. Ze zijn er mee naar hun werk geweest, een weekendje weg en hebben korte ritjes in de omgeving van hun huis gemaakt met verschillende inzittenden en typen bagage. Kortom, ze hebben de auto kunnen onderwerpen aan dé test van het dagelijkse gebruik.

“Ik vind het een heerlijke auto!”

Martine vindt de Mitsubishi Space Star “Een mooie, leuke en sportieve auto.” De beenruimte is goed, ook achterin. “Het is gewoon een volwaardige gezinsauto.” Ze vindt dat een auto al voldoet als het haar van A naar B brengt, maar is helemaal verrast door de luxe en aanwezige snufjes bij deze auto, zoals de achteruitrijdcamera, de automatische ruitenwissers en de USB-aansluiting op het geluidssysteem.
Hoewel Martine het geluid van het optrekken van de auto wat minder vindt, waardeert ze de auto met een dikke 8. “De auto is zuinig en betaalbaar in aanschaf. De prijs valt heel erg mee als je ziet wat voor auto je ervoor krijgt.”
[image name=carolinequote format=160 align=left left=0 right=0]                 [image name=aanbevelen format=160 align=center left=0 right=0][image name=martinequote format=160 align=right left=0 right=0]
“Alles zit er op en aan!”

Caroline is een echte autodeskundige. Ze heeft in veel auto’s gereden, vindt het belangrijk als een auto er goed uitziet, maar ook dat een auto prestaties kan leveren waardoor je je veilig op de weg voelt. Ze concludeert dat de Mitsubishi Space Star aan haar eisen voldoet: “Waar ik het meest door verrast ben is de motor. Het feit dat de auto motorisch zo goed rijdt. Er zit echt wel pit in en niet alleen tot 80, maar ook bij 130 kilometer per uur rijdt hij makkelijk.”, vertelt Caroline. “En de binnenkant van de Space Star is netjes afgewerkt en ziet er luxe uit.” Hoewel de deuren solide aanvoelen, wilden ze niet altijd in één keer goed dichtgaan, maar verder kan ze geen verbeterpunten opnoemen. Caroline geeft daarom een 9 en concludeert: “Het is gewoon een leuke, complete en goed afgewerkte auto.”

Leuke en goede auto voor aantrekkelijke prijs
Beide testers zijn het erover eens. Het is een leuke en goede auto die ook nog eens voor een passend bedrag aan te schaffen is. Hoewel de Mitsubishi Space Star er als een kleine, compacte auto uitziet, voldoet de auto aan de wensen van de testers. De motor is krachtig en heeft pit volgens Caroline. Martine beoordeelt daarnaast de ruimte in de auto als zeer voldoende. De Mitsubishi Space Star wordt door beide testers dan ook zeker aanbevolen.

Bekijk hieronder het filmpje van de testers met details van hun beoordelingen.

Meer informatie over de Mitsubishi Space Star vind je hier!

[image name=interieur format=629 align=right left=0 right=0]