Met Zendium Classic Complete minder last van mondirritaties!
7.9

235 vrouwen hebben voor ons hun tanden gepoetst met Zendium Classic Complete, in de hoop dat deze tandpasta korte metten zou maken met allerlei mondirritaties. En? 85% is (zeer) tevreden.

De vrouwen die aan onze test meededen, hebben – of beter gezegd: hadden – last van gevoelige tanden, blaasjes in de mond (aften) en/of andere tandvleesproblemen. Dat lijken relatief onbeduidende klachten, maar je hebt er wel de hele dag door last van.

Minder last van mondirritaties
91% van de vrouwen is (zeer) tevreden over de unieke werking van Zendium Classic Complete, die de natuurlijke weerstand van de mond versterkt. “De ideale mondverzorging voor gevoelige tanden”, aldus Janneke (31). 83% had na twee weken poetsen ook echt minder last van mondirritaties. “Door Zendium merkte ik dat de weerstand in mijn mond sterk werd verbeterd”, zegt Daniëlle (27). “Nooit meer anders.”

[image name=quote format=160 align=left left=5 right=5]                  [image name=percentage format=160 align=center left=5 right=5][image name=quotes format=160 align=right left=5 right=5]

Milde bestanddelen
Poetst Zendium Classic Complete eigenlijk een beetje lekker? 76% van de vrouwen vindt het fijn dat de tandpasta een minder sterke smaak heeft dan andere tandpasta’s. Voor de rest is dat misschien nog even wennen. Zendium schuimt ook minder sterk. Dat komt doordat de tandpasta uitsluitend milde bestanddelen bevat en geen onnodige toevoegingen.

Welkom Zendium!
Zendium Classic Complete krijgt gemiddeld een 7,9 van het testpanel. 75% van de testers zou afscheid nemen van hun huidige tandpasta en daarvoor in de plaats Zendium Classic Complete in huis halen! Ruim 8 op de 10 zou de tandpasta ook aanbevelen bij familie, vrienden en/of kennissen. Ze zijn erg tevreden over het effect van Zendium Classic Complete en wensen dat ook anderen toe.

Binnenkort zien we om ons heen waarschijnlijk alleen nog maar tandpasta-smiles. Niet alleen omdat Zendium zorgt voor schone tanden, maar ook omdat je er blij van wordt.

Lees hier meer over Zendium Classic Complete!