Met ah.nl is boodschappen doen geen zware bevalling
8.3

Je laadt online je winkelwagentje in, en vervolgens worden de boodschappen bij je thuis bezorgd. 26 (aanstaande) moeders probeerden ah.nl uit en zouden niet anders meer willen.

De testers geven ah.nl gemiddeld een 8,3. Online boodschappen doen is zo veel prettiger dan in de supermarkt. Het was altijd een klusje dat je even snel tussendoor deed of onderweg, totdat je zwanger bent. 5 op de 6 zwangere vrouwen vinden het een slim besluit om de boodschappen thuis te laten bezorgen. “Het wordt met de week zwaarder om naar de supermarkt te gaan, om alles te onthouden en om de boodschappen te sjouwen”, zegt de hoogzwangere Kelly (28).

[image name=boodschappenah format=160 align=left left=0 right=5]Ogen en handen tekort
En ook met kleintjes is boodschappen doen een tijdrovende bezigheid. 70% van de moeders vind het lastig met een klein kindje de deur uit te gaan voor de boodschappen. “Een kleuter die graag de winkel wil verkennen en een dreumes die vanuit het zitje alle boodschappen uit het wagentje wil pakken, maakt dat ik soms ogen en handen tekort kom”, zegt Tamara (30), moeder van twee.

Snel gedaan, veel gemak en zonder sjouwen
Voor 85% van de vrouwen levert boodschappen doen bij ah.nl tijdwinst op. “Heerlijk relaxed achter mijn tablet of laptop”, zegt Suzan (33), moeder van drie. “Soms haal ik nog een paar kleine dingetjes in de supermarkt zelf, maar mijn weekboodschappen worden thuis bezorgd. Werkt perfect.” De bezorger brengt de spullen tot in de keuken. 85% van de vrouwen is hier (heel) positief over.

Meer quality time
[image name=etosenah format=160 align=right left=5 right=0]Nadelen ervaren de vrouwen ook. Een krop sla, een doos aardbeien of andere verse producten kun je niet zelf kiezen. En Rianne (30) denkt in de winkel nog wel eens ‘O ja, dat heb ik ook nog nodig’. “Online heb ik dat minder.” Toch zou maar liefst 96% boodschappen doen bij ah.nl aanbevelen bij andere (aanstaande) moeders. Het bestelproces is eenvoudig, het assortiment is ruim, de winkel is dag en nacht open en je kiest zelf het bestelmoment. En uiteindelijk is er één ding dat telt: je houdt meer tijd over voor écht leuke uitstapjes.

Neem hier zelf een kijkje op ah.nl!

[image name=schema format=629 align=left left=5 right=5]