Melkunie maakt pap van vroeger voor fijnproevers van nu
8.2

Havermoutpap en griesmeelpap. De een is ermee opgegroeid, voor de ander is het van ‘voor zijn tijd’. Hoe dan ook: de havermout- en griesmeelpap van Melkunie smaken naar meer. 85% van de 117 testers gaat ze nu zelf ook kopen.
[image name=quote1 format=160 align=right left=5 right=5]

86% van de mensen die de havermoutpap van Melkunie hebben getest, vinden deze goede start van de dag. “Het is gezond en een goede broodvervanger”, zegt Thea (47). “Ideaal als je ’s morgens weinig tijd hebt.” Het enige nadeel dat wordt genoemd is dat de havermoutpap eigenlijk te lekker is. Dan is een verpakking van 500 gram aan de grote kant.

Havermoutpap is lekker met… heel veel! [image name=cijfer1 format=160 align=left left=5 right=5]
Fatima (47) voegt aan de havermoutpap stukjes appel en/of gojibessen aan toe. Lida (48) eet hem het liefst met bruine suiker, een klein klontje roomboter en een snufje kaneel. Mogelijkheden te over. Driekwart van de testers zou Melkunie Havermout aanbevelen bij familie, vrienden en/of kennissen.

 

Griesmeelpap is voor jong en oud [image name=cijfer2 format=160 align=right left=5 right=5]
92% van de testers vindt de griesmeelpap van Melkunie een lekker toetje. “Precies goed van smaak”, zegt Elice (46). “En makkelijk als toetje, want je hoeft de pap niet zelf te koken.” Jolanda (46) vindt hem lekker met en zonder extra toevoegingen. “Lekker vloeibaar, niet al te zoet.” En voor het lijkt alsof alleen volwassenen van griesmeelpap houden: de kleindochter van Mirjam (51) was er ook dol op. 84% van de testers zou Melkunie Griesmeelpap aanbevelen bij familie, vrienden en/of kennissen.