LU Time Out zet de tijd even stil
8.5

Na het sporten, op de bank bij de tv, als tussendoortje op het werk: wat is eigenlijk geen moment om te genieten van LU Time Out? 115 vrouwen hebben voor ons de granenbiscuits uitgeprobeerd. Het tussendoortje scoort een gemiddeld rapportcijfer 8,5!

[image name=quote1 format=160 align=left left=5 right=5]


96% van de testers vindt het heel lekkere biscuits. “De krokante koek in combinatie met de chocolade is zalig!”, zegt Donja (41). “Een smakelijk tussendoortje boordevol vezels en granen”, zo oordeelt Desiree (43). Ook Arissa (42) raakt er niet op uitgekeken: “Ze vervelen niet, ook al eet ik ze elke dag.” Ruim 9 op de 10 testers gaan Lu Time Out nu ook zelf kopen.

Slim tussendoortje
De testers eten LU Time Out niet alleen omdat ze de biscuits zo lekker vinden. Ze vinden het ook een ideaal tussendoortje. “Een alternatief voor chips of chocola”, zegt Janice (43). “Het geeft een vullend gevoel en voorkomt dat ik ga snoepen”, zegt Riette (43).

Altijd iets lekkers bij de hand

[image name=quote2 format=160 align=right left=5 right=5]

Lilian (43) vindt het ook een handig tussendoortje. “Je kunt de biscuits zo in je tas meenemen, zodat je altijd iets vullends bij je hebt.” Dat er ‘maar’ twee koekjes in een verpakking zitten, is voor grote eters misschien een minpuntje. Maar Miranda ziet er vooral een voordeel in: “Zo eet je niet te veel koekjes tegelijk.” En zo heeft elk nadeel zijn voordeel.