Lipton Rich Earl Grey: 'Intens en fris, precies zoals het moet zijn'
8.4

De nieuwe Rich Earl Grey thee van Lipton krijgt van het testpanel een gemiddeld rapportcijfer 8,4. Ook van deelnemers die anders nooit Earl Grey drinken. Daar zal nu ongetwijfeld verandering in komen.

[image name=bergamot format=160 align=left left=0 right=5]Lipton Rich Earl Grey is verpakt in ‘fresh packs’. Dit is echt iets nieuws, vinden de testers: het zakje houdt het aroma vast totdat je het opent. 87% van de testers vindt inderdaad dat er een heerlijk aroma vrijkomt zodra ze het zakje openmaken. “De geur is intenser dan ik verwacht had. Bij het openen van het zakje komt de geur je al tegemoet., reageert Rob (33). Intens en fris, precies zoals ‘t moet zijn, zegt Margriet (42).

Rijke smaakmelange [image name=nicole format=160 align=right left=5 right=0]
Earl Grey staat bekend om zijn rijke smaakmelange en oppeppende karakter. Dat komt doordat de thee op smaak wordt gemaakt met het aroma van bergamot, een citrusvrucht die oorspronkelijk uit Italië komt. Deze geeft de thee een pittige noot.

Smaakt nog beter dan andere Earl Grey
Earl grey thee heeft veel fans, ook onder de 212 mensen die Lipton rich Earl Grey hebben getest. Van de Earl Grey-drinkers vindt 84% dat Lipton Rich Earl Grey nog beter smaakt dan de Earl Grey thee die ze drinken. “Hij is voller van smaak, verveelt niet snel en geurt heerlijk”, zegt Katja (43). Dat de thee rijk van smaak is, is 96% van alle testers met Katja eens.
[image name=kopenaanbevelen format=160 align=right left=5 right=0]
Ook met citroensmaak
De thee smaakt naar meer. 94% van de testers wil nu ook Rich Earl Grey Fresh Pack Lemon uitproberen. Naast Lipton Rich Earl Grey Fresh Pack is ook deze citroenvariant vanaf nu verkrijgbaar in de supermarkt.

Lees hier meer over Lipton