Maak kans op 5x 2 kaarten voor de film Rendez-Vous, of 1 van de 5 Lay's Oven Pita Bites Pakketten!
7.7

Op zondag 3 mei werd er een exclusieve testpanel voorpremière georganiseerd van de film Rendez-Vous naar het gelijknamige boek van Esther Verhoef. Tijdens het bekijken van deze nieuwe film, testten 553 vrouwen de nieuwe Lay’s Oven Pita Bites en gaven de zoutjes gemiddeld een 7,7 als cijfer.

Het was een drukte van jewelste bij bioscoop CineMec in Ede. 553 vrouwen vanuit het hele land hadden zich opgegeven voor deze speciale editie van hettestpanel.nl. De zaal stroomde vol en de nieuwe zoutjes werden uitgedeeld.Het licht werd gedimd, er verscheen actie op het doek, en hier en daar klonk licht gekraak. Gaandeweg de voorstelling steeg de spanning. Niet alleen vanwege de zenuwslopende verhaallijn van de film, maar zeker ook uit nieuwsgierigheid naar het oordeel over de Pita Bites. Zouden deze net zo lekker worden bevonden als hoofdrolspeler Michel…?!

Na deze spannende middagvoorstelling en aansluitende borrel, keerde iedereen weer huiswaarts, mét een goodiebag.Daarin zaten natuurlijk nog meer Pita Bites om ook thuis van te genieten. 75% van de vrouwen gaat Lay’s Oven Pita Bites aanraden aan familie & vrienden.

Deze krokante pitabrood zoutjes zijn gemaakt van echt pitabrood en dubbel gebakken in de oven voor een extra crunch. Ze bevatten 30% minder vet dan vergelijkbare producten in het zoutekoekjesschap. Verkrijgbaar in 2 smaken: Italian Cheese & Herbs en Spicy Tomato Salsa; lekker voor bij de borrel!