Kleintjes lusten wel pap van Yogolino
8.4

Met Yogolino maken baby’s hapje voor hapje kennis met nieuwe smaken. De 176 moeders die met hun kleintje het zuiveltussendoortje hebben uitgeprobeerd, geven het een gemiddeld rapportcijfer 8,4.

Op een enkeling na vinden alle testpersonen het belangrijk dat Yogolino extra vitaminen en mineralen bevat, en geen kleurstoffen en conserveermiddelen. Daarmee is Yogolino een goed alternatief als toetje of tussendoortje, vindt 94%.

Tussendoortje speciaal voor kindjes [image name=quote1 format=160 align=left left=5 right=5]
Als baby’s de melk ontgroeid zijn, breekt er opnieuw een bijzondere periode aan. Hapje voor hapje maken kleintjes kennis met nieuwe smaken. Ze krijgen hun eerste tussendoortjes, meestal fruit of zuivel. 97% van de moeders die we hebben ondervraagd, vindt het prettig om dan een zuivelhapje te geven dat speciaal is afgestemd op kindjes. Yogolino is dan een logische keuze.

Gezond alternatief
93% is (helemaal) tevreden over de gezonde eigenschappen van Yogolino. “Met Yogolino krijgt mijn kindje een lekker extraatje dat bovendien ook nog gezond is”, zegt Kristel (35).

Niet chemisch
De kleintjes lusten wel pap van Yogolino. “Mijn kindje vindt het erg lekker”, zegt Dominique (19). “Normaal heb je bij dit soort producten dat er een chemische smaak aan zit en dat het fruit niet echt naar fruit smaakt”, zegt Tineke (32). “Yogolino smaakt echt puur en het fruit smaakt vers en niet chemisch.” Ook het zoontje van Linda (32) zat te smullen. Het enige wat haar een beetje tegenvalt, is de verpakking. “Die mag wel wat vrolijker zijn en meer kleur bevatten. Ik zou hem in de winkel nu minder snel pakken.”

Yogolino smaakt naar meer[image name=quote22 format=160 align=right left=5 right=5]
9 op de 10 moeders gaan het zuivelhapje of tussendoortje dat hun kindje nu krijgt (waarschijnlijk) vervangen door Yogolino. Zij zouden het ook aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen. “Yogolino geeft mij het gevoel dat mijn dochtertje een lekker maar toch ook verantwoord toetje heeft gegeten”, concludeert Sylvia (27).