Just Mineral serum: een goede basis voor een zachte huid
8.1

43 vrouwen hebben voor ons het nieuwe serum van Mineral Skin Cosmetics getest. Hun badkamer werd even een Dode Zee-spa. 70% van de vrouwen vindt dat hun huid sindsdien verbeterd is.

[image name=foto1 format=160 align=right left=5 right=5]
Serum. Het woord alleen al wekt hoge verwachtingen. Wat is het? Een wondermiddel dat de huid op magische wijze doet verjongen? Was het maar waar. Dat product moet nog altijd worden uitgevonden. Een serum is een aanvullende verzorging die ervoor zorgt dat je dag- en nachtcrème nóg beter in de huid worden opgenomen en daarmee de strijd aanbindt met vroegtijdige huidveroudering. En, werkt het?

Huid voelt fluweelzacht aan
Het serum wordt gemakkelijk door de huid opgenomen, oordeelt ons testpanel unaniem. Ook de geur valt bij alle vrouwen erg in de smaak. 99% vindt dat het serum na gebruik prettig aanvoelt op de huid. 7 op de 10 vrouwen vinden dat hun huid is verbeterd sinds ze het serum gebruiken. “Mijn huid ziet er zachter en jonger uit”, merkt Femke (42). Het vochtregulerende en voedende serum laat de huid fluweelzacht aanvoelen zonder vettig laagje achter te laten en wordt binnen enkele seconden door de huid opgenomen.
[image name=foto2 format=160 align=left left=5 right=5]

Dode Zee-mineralen en meer
Just Mineral serum bevat naast Dode Zee-mineralen een combinatie van natuurlijke antioxidanten uit groene thee, vlinderstruik en echte tijm. Dat onderscheidt het serum van Mineral Skin Cosmetics van het gemiddelde gezichtsserum. En dat spreekt ons testpanel aan. “Just Mineral serum geeft me het gevoel dat ik mijn huid verzorg met een serum zonder slechte toevoegingen”, zegt Marijke (32).
[image name=foto5 format=160 align=right left=5 right=5]

Beautyritueel
Marga (65) kan inmiddels niet meer zonder, laat ze weten. En ook voor Femke (62) is het serum een blijvertje. “Een goed alternatief voor de serums die ik voorheen gebruikte.” Met het Just Mineral serum-ritueel, elke ochtend en avond, waan je je even in een spa aan de Dode Zee.

Benieuwd naar de producten van Just Mineral? Bekijk hier de hele collectie.