Histor Clean: mooie muren blijven mooi
8.7

Tomatensaus, appelstroop, moddervlekken: muren zijn ertegen bestand als ze zijn geverfd met Histor Clean. Een vochtig doekje erover en de muur is als nieuw.

Wat waren de muren mooi wit toen ze net geverfd waren. Onbesuisd staafmixen, peuters die graag alles zelf willen doen en huisdieren met een vacht vol vuil, hebben hun sporen achtergelaten in huis. Herkenbaar voor de 47 personen die voor ons Histor Clean hebben getest. En? Alle testers zijn (zeer) tevreden. De muurverf scoort maar liefst een 8,7 gemiddeld. [image name=tkeen format=160 align=right left=5 right=5]

De muur gaat niet opglimmen
“De muur in de keuken ziet er na reiniging nog steeds netjes uit”, zegt Linsey (28). Dat komt doordat Histor Clean muurverf een gesloten structuur heeft. Hierdoor zijn vlekken eenvoudig te verwijderen zijn. De verf blijft intact, waardoor de muur zijn matte uitstraling door de jaren heen behoudt. “Bij het verwijderen van vlekken bij andere muurverven had ik weleens de verf aan mijn doekje”, merkt Marian (32) op. “Bij Histor Clean is dat niet het geval.”

[image name=tktwee format=160 align=left left=5 right=5]
Zorgeloos genieten van mooie muren

De muurverf is makkelijk aan te brengen, oordeelt het testpanel unaniem. “Makkelijk in gebruik en aan te raden in ruimten die vlekgevoelig zijn”, adviseert Marian. 96% van de testers kon de vlekken makkelijker verwijderen op een met Histor Clean geschilderde muur dan op een muur met normale muurverf. 9 van de 10 zag na het reinigen (bijna) geen verschil in uitstraling. “Histor Clean geeft me het gevoel dat ik me minder zorgen hoef te maken over de vlekken die mijn kinderen op de muur maken”, zegt Cindy (39). Of zoals Jo (28) zegt: “Moeders preventieoplossing voor vlekken.”

Bij twee gezinnen hebben we de test gefilmd! Bekijk hier het Histor Clean testpanel:

Histor Clean is verkrijgbaar in elke kleur die je maar wilt. Meer weten? Ga naar www.histor.nl/knoeikunst of naar de dichtstbijzijnde bouwmarkt bij jou in de buurt.