Goody Good Stuff: goed snoep voor iedereen
8.4

131 moeders – en hun kinderen – hebben het snoep van Goody Good Stuff getest. Blije kinderen én blije moeders. “Onbeschrijfelijk lekker, maar dan bewust".

Snoep gezond, eet een appel. Een nobel streven, maar daar hoef je bij de meeste kinderen niet mee aan te komen. Die willen snoep, ‘echt’ snoep. Goody Good Stuff is lekker snoep, maar dan gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen en zonder gelatine. Dat is aantrekkelijk voor 96% van de moeders. “Een veel betere keus”, zegt Ky (42). “Als de kids dan toch snoepen, snoepen ze goed.”
[image name=tk4 format=160 align=left left=5 right=5]

Ideaal voor kinderen met een voedingsallergie
Goody Good Stuff is vrij van veelvoorkomende allergenen als gluten en lactose, en 100% ‘vegaproof’. Ideaal dus om in huis te hebben en om te trakteren op school, want ook vriendjes en vriendinnetjes met een voedingsallergie (zoals gluten, lactose, noten, soya) mogen het eten. 9 op de 10 moeders proberen hier rekening mee te houden. Ze delen de snoepjes van Goody Good Stuff uit met een beter gevoel dan gewone snoepjes.
[image name=tk2 format=160 align=right left=5 right=5]

In een zakje Goody Good Stuff zitten iets minder snoepjes dan in andere zakjes. Dat is voor 77% van de moeders geen bezwaar.

Like!
Maar… is het snoep van Goody Good Stuff ook lekker? 84% van de moeders (lees: moeders en hun kinderen) vindt de snoepjes net zo lekker als ander snoep. “Mijn kinderen vinden ze lekker en beter dan onze vorige snoepjes”, zegt Maria (27). De Cola Breeze staat op 1, op de voet gevolgd door de Sour Mix, Summer Peaches en Koala Gummy Bears.
[image name=tk3 format=160 align=right left=5 right=5]

90% van de moeders zal Goody Good Stuff snoepjes zelf nog een keer kopen. Dan moeten ze niet raar opkijken als er ineens heel veel klasgenootjes willen komen spelen.