Een zachtere huid met de vernieuwde Dove douchecrème
8.3

 

Dove Deeply Nourishing zorgt voor een zachtere huid. 99% van alle vrouwen die de rijke douchecrème voor ons hebben getest zijn (zeer) tevreden!

[image name=dovecijfer format=160 align=left left=5 right=5]Bij Angelique (44) voldoet de douchecrème aan haar verwachtingen: “Wanneer ik deze douchecrème op mijn huid aanbreng, voelt het alsof ik me insmeer met een rijke crème”, zegt ze. “Het blijft ook even prettig aanwezig op mijn huid. Dat geeft een verzorgend gevoel. Na het afspoelen voelt mijn huid ontspannen en zacht aan. Mijn huid voelt ook soepeler aan en ziet er beter uit.”

Je voelt het meteen[image name=quotedoveannemieke format=160 align=right left=5 right=5]
Angelique is niet de enige. Van de 441 vrouwen die Dove Deeply Nourishing hebben getest, ervaart 88% een zachtere huid na het douchen. “Eindelijk een product dat doet wat het belooft”, zegt Sandra (33). “Je voelt het al als je het op je huid aanbrengt. Je huid voelt glad en zacht aan. Zelfs na een warme douche voelt je huid hierna perfect verzorgd aan. Bodylotion is dan ook niet meer nodig!”

Veel schuim, lekker zacht[image name=doveaanbevelen format=160 align=right left=5 right=5]
Maar liefst 99% van de vrouwen is (zeer) tevreden met de vernieuwde Dove douchecrème. “Mijn huid voelt zachter aan na het douchen, gedurende dag”, zegt Kim (31). “Tijdens het douchen schuimt de crème super en is het heerlijk om mee te smeren.” Enkele vrouwen vonden dat hun huid niet veel zachter aanvoelde dan ze al gewend waren van hun huidige Dove-doucheproduct.

Met Dove begint voor heel wat vrouwen de dagelijkse beautyroutine al onder de douche. Een product dat voor zo’n zachte huid zorgt, is wat hen betreft zeker een gemiddeld rapportcijfer 8,3 waard!

Ben je benieuwd wat Dove Deeply Nourishing met jouw huid doet? Probeer ook de vernieuwde douchecrème.

Lees hier meer over Dove.