Een dikke pluim voor Familie Pluym!
8.0

113 ouders hebben hun kind laten kennismaken met de Familie Pluym. Het nieuwe online thuisoefenprogramma voor taal en rekenen krijgt gemiddeld een 8!

Het online thuisoefenprogramma Familie Pluym is ontwikkeld door Malmberg, de uitgever van de meest gebruikte reken- en taalmethodes in het basisonderwijs. Kinderen in groep 4, 5 of 6 mochten dit nieuwe programma uitproberen. “Er zitten leuke figuren in het verhaal en ik kan veel verschillende dingen van taal en rekenen oefenen”, oordeelt het kind van Evelyn. Het kind van Chatinka heeft ook oog voor het lange-termijn-effect: “Je kan leren en oefenen voor school en je wordt slimmer.”

[image name=chantal format=160 align=left left=5 right=5]             [image name=vorderingen format=160 align=center left=5 right=5] [image name=jolanda format=160 align=right left=5 right=5]

Speelse manier om de taal- en rekenstof van school te oefenen
Elk maand staat de familie Pluym voor een nieuwe en verrassende uitdaging, die kinderen mee helpen oplossen. Op speelse wijze oefenen ze zo thuis de taal- en rekenstof die net op school is behandeld. Oefenen met Familie Pluym is niet alleen een nuttige en leuke tijdsbesteding, het zorgt vooral voor extra zelfvertrouwen in de klas. Oefenen kan online op een computer of tablet.

Fun en inhoud
97% van de ouders die hun kind heeft opgegeven voor de test, vindt het fijn dat ze zeker weten dat hun kind het leuk vindt. Dat Familie Pluym aansluit op wat de kinderen op school leren, is voor 96% van de ouders en groot pluspunt. Niet alleen de inhoud beoordelen ze positief, ook het fun-gehalte. 98% van de ouders is (zeer) tevreden met de uitstraling en vormgeving van het online oefenplatform.

Ook nieuwsgierig?
Probeer Familie Pluym gratis vrijblijvend uit. Het abonnement stopt automatisch.