Ecover Afwasmiddel Citroen & Aloë Vera wast krachtig maar is mild voor de omgeving
8.5

250 testers gingen aan de slag met het Ecover afwasmiddel Citroen & Aloë Vera. Een ecologisch afwasmiddel dat goed ontvet? Echt wel! Volgens ons testpanel verdient dit afwasmiddel een 8,5. De vaat wordt blinkend schoon zonder dat er schadelijke schuimversterkers en dierproeven aan te pas komen.

[image name=tevreden format=160 align=right left=0 right=0]Wat is de belangrijkste eigenschap van een afwasmiddel? Dat de vaat goed schoon wordt, uiteraard. En dat doet Ecover, vindt 97% van de 234 mensen die Ecover Citroen & Aloë Vera voor ons hebben getest. “Mijn verwachting was dat vet niet makkelijk te verwijderen zou zijn”, zegt Martine (41). “Dat bleek helemaal niet waar. Prima product!” Ook Greet (49) werd verrast door de waskracht van Ecover. “Ik had niet verwacht dat je met biologische ingrediënten net zo goed zou kunnen ontvetten als met de reguliere afwasproducten.”

Krachtig en toch zacht[image name=aanbevelen format=160 align=right left=0 right=0]
86% van de testers zou zijn of haar huidige afwasmiddel vervangen door Ecover Afwasmiddel. Astrid (56) bijvoorbeeld: “Mijn handen zijn minder uitgedroogd na het afwassen, de geur is erg lekker en ik vind het ook heel belangrijk dat er geen testen op dieren worden gedaan”. Ook Mariska (29) voelde verschil. “Eindelijk een middel dat mijn huid niet beschadigt.” Daarnaast vindt 92% van de testers ook nog eens dat Ecover Afwasmiddel Citroen & Aloë Vera lekker ruikt!

[image name=cijfer format=160 align=left left=0 right=5]Ecover wíl niet de pan uit schuimen
Van Corine (43) zou Ecover wel wat meer mogen schuimen. Ecover laat echter schuimversterkers bewust links liggen, omdat ze schadelijk zijn voor het milieu. Het zijn niet de bubbels die je vaat reinigen; dat doet de formule van Ecover. Wist je dat er maar liefst 47.966 baden van 80 liter nodig zijn om de impact van een traditioneel afwasmiddel op het milieu te neutraliseren? Ecover afwasmiddel heeft slechts 6% van dit volume nodig. Zo besparen we maar liefst 45.182 baden op jaarbasis!

Meer weten over het afwasmiddel en de andere producten van Ecover?
Registreer je op het Ecoverloversplatform, je krijgt dan namelijk een coupon voor €2,- retour op een Ecover product naar keuze! Zo kun je het afwasmiddel ook proberen. Maandelijks komt er een nieuwe coupon online dus je kunt het hele jaar door kortingen verzamelen.

Neem ook eens een kijkje op www.ecover.com