Dr. van der Hoog Age Revitalizer laat je huid stralen
8.0

106 vrouwen van 40 jaar en ouder hebben voor ons de nieuwe anti-aging lijn van Dr. van der Hoog getest. En? De dagcrème, 2-in-1 serum & crème, oogcrème en nachtcrème scoren samen gemiddeld een 8.

Het leven begint bij 40, zeggen ze. Huidveroudering ook, helaas. De eerste rimpels dienen zich aan, pigmentvlekken worden zichtbaar, de huid wordt droger, slapper en onregelmatiger en ze verliest haar natuurlijke glans. Dr. van der Hoog ontwikkelde speciaal voor de rijpere huid een serie huidverzorgingsproducten die egaliseren, verstevigen en voeden.

Zacht, soepel en stevig
Bij 89% van de testers voelt de huid na gebruik van de Age Revitalizer-producten zacht en soepel aan. “Age Revitalizer geeft mij het gevoel dat mijn huid goed aanvoelt en er stralender uit ziet”, zegt Louise (45). De huid is de hele dag gevoed, vindt 88%. Dat merk je, omdat de huid steviger aanvoelt, ervaart 8 op de 10 vrouwen. “Mijn huid is gedurende de dag goed beschermd en heeft voldoende stevigheid en voeding”, zegt Jet (58).

[image name=aanbevelen format=160 align=left left=5 right=5]                   [image name=quote format=160 align=center left=5 right=5][image name=cijfer format=160 align=right left=5 right=5]

2-in-1 serum & crème werkt dubbel zo goed
Als je huid nét om dat beetje extra stevigheid en voeding vraagt, is een serum een uitkomst. Dit is een aanvullende verzorging die ervoor zorgt dat je dagcrème nóg beter in de huid wordt opgenomen en de gezichtscontouren verbeteren. Dr. van der Hoog ontwikkelde een ‘2-in-1’ van serum én crème. Het testpanel is hierover zeer enthousiast. Maar liefst 91% van de testers vindt dat de 2-in-1 serum & crème de huid beschermt en voedt, waardoor deze de hele dag comfortabel aanvoelt.

83% van de vrouwen zou de Age Revitalizer-producten nogmaals kopen. Waarom? “Age Revitalizer geeft mij het gevoel dat je ook boven de 40 kunt stralen!”, aldus Trudy (49). Als het aan Dr. van der Hoog ligt, begint het leven echt bij 40.

Wil je weten of deze lijn ook geschikt is voor jouw huid? Doe dan de huidanalyse op www.drvanderhoog.nl én probeer nu tijdelijk de Age Revitalizer lijn met 30% korting! Deze actie loopt t/m 30 november 2014.