Dove Pistache & Magnolia bodylotion is pure verwennerij
7.8

De nieuwste bodylotion van Dove Pistache & Magnolia bodylotion is pure verwennerij voor je huid, belooft Dove. Ons testpanel wilde dat graag aan den lijve ondervinden. En? De bodylotion krijgt een 7,8!

Net onder de douche vandaan, jezelf lekker afdrogen met de zachtste handdoek die je maar kunt vinden, en toch voelt je huid schraal aan. Droge, ruwe plekjes, een trekkerig gevoel. De vrouwen van ons testpanel kennen dit gevoel maar al te goed. De meesten van hen geven aan een droge tot zeer droge huid te hebben. Daar valt bijna niet tegenop te smeren. Of wél?

Eindoordeel: 7,8
De nieuwste Dove Pistache & Magnolia bodylotion, doorstaat de test met glans. Bij 87% van het testpanel is de nieuwste bodylotion van Dove, met pistache en magnolia, (zeer) goed bevallen. De bodylotion krijgt een 7,8!

Fluweelzachte huid
Dat door de bodylotion de huid zacht aanvoelt, is voor een derde van de testpanelleden het fijnst aan Dove Pistache & Magnolia bodylotion. Van de vrouwen voor wie dit de belangrijkste eigenschap van bodylotion is, vinden bijna 6 op de 10 dat Dove Pistache & Magnolia bodylotion de huid ook echt verzacht. “Je krijgt weer een hele zachte huid en hierdoor is het ook ontspannend”, zegt Claudia (32).

Voedend en verwennend
Dove Pistache & Magnolia bodylotion voedt diep en verzacht de huid dankzij een rijke mix van voedende crème met pistache. Door de heerlijke geur van magnolia leef je weer op. Dit zorgt ervoor dat 56% van de vrouwen de bodylotion met pistache en magnolia nóg prettiger vindt dan hun huidige favoriete lotion. “Dove Pistache & Magnolia bodylotion geeft mij het gevoel dat ik mijn huid eens goed verwen en hydrateer”, oordeelt Jorieke (26).

7 op de 10 vrouwen is van plan om Dove Pistache & Magnolia bodylotion binnenkort te kopen. Mocht jij de bodylotion ook willen proberen, dan kun je daar maar beter snel bij zijn.

Meer weten? Ga naar de website van Dove.