Dove Oxygen & Hydration verzorgt, hydrateert en geeft volume
8.2

468 vrouwen met fijn en futloos haar hebben voor ons de haarverzorgingsproducten getest uit de nieuwe Oxygen & Hydration range van Dove. Met een gemiddeld rapportcijfer 8,2 kunnen we concluderen dat de producten echt doen wat ze beloven.

Wil je je haar verwennen met een diepe verzorging, dan verzwaart het. En breng je er volume in, dan is de kans groot dat het droog en stug aanvoelt. Een duivels dilemma. Daarom komt Dove met de Oxygen & Hydration range, die je haar verzorgt én je haar tot 95% meer volume geeft*. De lichtgewicht producten met Oxyfusion Technology zijn speciaal ontwikkeld om meer volume te creëren voor fijn en futloos haar, zonder te verzwaren.

[image name=tevreden format=160 align=left left=0 right=0]                 [image name=quote format=160 align=center left=5 right=5][image name=aanbeveling format=160 align=right left=5 right=5]

Super!
94% van de vrouwen is (zeer) tevreden met de Dove Oxygen & Hydration range. “Super!”, zegt Sabrina (37). “Ik krijg er echt meer volume van en m'n haar valt een stuk mooier.” Bij slechts 6% van de vrouwen die de range mochten testen, voldeden de shampoo, de conditioner en het masker niet aan de verwachting.

Gezond haar met volume
93% vindt dat het haar gezonder en gehydrateerd aanvoelt na het gebruik van Dove Oxygen & Hydration. "Mild, lekker luchtig en geeft volume!", oordeelt Marije (30) na het gebruik van de shampoo. En ook de conditioner doet het goed. “Fijn product”, vindt Ingrid (42). “Je haren worden gevoed maar worden gelukkig niet slap.” En het Soufflé Masker? “Een verwenmomentje voor mijn haar”, verzucht Nicole (41).

1 + 1 + 1
De verzorging geeft het beste resultaat wanneer je de drie Dove Oxygen & Hydration-producten samen gebruikt, constateren ruim 8 op de 10 vrouwen. De shampoo, de conditioner en het masker verdienen een gedeelde eerste plaats op het erepodium.

Lees hier meer over Dove Oxygen & Hydration!

*shampoo en conditioner vs ongewassen haar