Dove Invisible Dry: fris en zonder witte strepen of vlekken!
7.8

Een witte veeg op je nieuwe rode jurkje en de dag is nog niet eens begonnen. Hoe is het mogelijk?! Je was nog wel zo voorzichtig met je deo.

58% van de vrouwen probeert van alles om strepen en vlekken te voorkomen. Eerst helemaal in de kleren en daarna met uiterste precisie met je deo ‘binnendoor’. Een speciale deo doet ook wonderen. Of je probeert het allebei, just to be sure. Je moet er wat voor over hebben om streeploos door het leven te gaan. En o ja, je wilt ook nog dat de deo je fris houdt en dat je lekker ruikt.

Pure verwennerij voor je oksels
Daar heeft Dove iets op gevonden: Dove Invisible Dry deodorant, verkrijgbaar in spray, roller of stick. De microfijne anti-transpirant formule zorgt voor bescherming tegen witte strepen. Tegelijkertijd biedt het de bescherming en het lichte frisse parfum die je van een deodorant mag verwachten. De deodorant bevat ¼ hydraterende crème van Dove en Vitamine E voor nog mooiere oksels. Pure verwennerij voor je oksels, als we Dove moeten geloven.

Eindoordeel: 7,8
Eerst zien, dan geloven. Het kritische testpanel wilde de roller dan ook graag uitproberen. Voor 92% was dit de eerste keer. En? Driekwart van de vrouwen vindt dat de Dove Invisible Dry deo roller hen fris houdt. Bovendien ruikt hij lekker, vindt bijna driekwart. En is de deo ook ook streeploos? Jazeker, vindt driekwart van de vrouwen in het testpanel. Beter dan hun huidige deo. Dove Invisible Dry laat volgens hen geen witte strepen achter op gekleurde of donkere kleding! Dove Invisible Dry krijgt een 7,8 van de Flair-lezeressen!

84% van de lezeressen vond de deodorant (zeer) goed. “Werkt echt perfect tegen strepen en geurtjes”, zegt Linda (27). “Geeft een zacht gevoel en ruikt fris”, vindt Marieke (33).

Durf kleur te dragen
Dove Invisible Dry is getest op 100 kleuren. Niet alleen op de favoriete kleuren van ons testpanel, maar op alle veel gedragen tinten. Draag je graag rood (“Lekker fleurig”), zoals Lonneke (35). Of kies je, net als Linda (27), voor donkerblauw en wit (“Staat fris in de winter”), dan hoef je niet bang te zijn voor vlekken of vegen van je deo. Durf kleur te dragen, is ons devies. En dat kan, dankzij Dove Invisible Dry.

Meer weten over Dove Invisible Dry? Lees het hier!