Dove Caring Protection geeft het gevoel dat je er mag zijn
7.9

Ons testpanel van Grazia-lezeressen heeft de beschermende en verzorgende douchecrème van Dove uitgeprobeerd. 96% van hen is tevreden of zelfs zéér tevreden. Met Dove Caring Protection doe je je huid echt een plezier.

[image name=tevreden format=160 align=right left=0 right=0]De meeste vrouwen in het testpanel hebben een droge huid. Eentje die trekkerig aanvoelt na het douchen, en waar niet tegenop te smeren lijkt. Dove ontwikkelde een douchecrème die de huid voedt en beschermt. De crème bevat NutriumMoisture, rijk aan natuurlijke oliën en huideigen lipiden. Doen die hun werk? Jazeker, “Het is het enige product tot nu toe dat mijn huid niet uitdroogt”, aldus Annemieke (31).

Optimale bescherming ruikt ook nog eens lekker!
Bijna 9 op de 10 vrouwen vinden dat Dove Caring Protection de huid beschermt tegen uitdroging en dat de douchecrème lekker ruikt. En dat is fijn, want dat is nu net wat ze van hun doucheproduct verwachten. Lekker ruiken moet het, vindt driekwart van de vrouwen. De geur wordt op de voet gevolgd door de verzorgende werking. Ariane (30) zou haar huidige douchecrème wel voor Dove Caring Protection willen inruilen: “Het maakt echt een verschil in de droogte van mijn huid”.
[image name=beschermt format=160 align=left left=0 right=5]
Dove Caring Protection krijgt een gemiddeld rapportcijfer 7,9 van de Grazia-lezeressen. Vrijwel alle vrouwen vinden dat Dove Caring Protection zorgt voor een zachte huid. "Het ruikt heerlijk en geeft me een zachte huid.", zegt Jolanda (22). Dat is waar het uiteindelijk toch om gaat. Een zachte huid geeft je het gevoel dat je straalt. Dat je mooi bent en dat je er mag zijn.

Meer weten over Dove? Je leest het hier!