Dove body oil: 'Pure verwennerij!'
8.3

453 vrouwen hebben voor ons de nieuwe body oil van Dove getest. Een hoog verwengehalte vindt 96%. Een zachte, stralende huid die ook nog eens lekker ruikt naar pistache & magnolia.

[image name=cijfer format=160 align=left left=5 right=5] Pistache & Magnolia body oil scoort klinkende cijfers en percentages. Maar liefst 97% van ons kritische testpanel is (zeer) tevreden met het product.

Trekt snel in, geen vette huid
De body oil van Dove biedt alle voordelen van een normale body-olie, zonder de nadelen, vinden de vrouwen die de olie hebben uitgeprobeerd. “Ik had niet verwacht dat de oil zo snel in zou trekken zonder dat je een vettige huid krijgt”, zegt Silvia (31). 9 op de 10 vrouwen vinden de Dove body oil zelfs prettiger dan de body oils die zij normaal gebruiken. [image name=kopen format=160 align=right left=5 right=5]

Elke dag weer een verwenmoment
95% van het testpanel vindt dat de body oil snel intrekt en geen plakkerig laagje achterlaat. Bijna net zo veel vrouwen vinden dat de olie lekker ruikt. Ruim 9 op de 10 testpanelleden vinden dat de body oil hun huid een mooie glans geeft. Dit alles zorgt voor een heerlijk verwenmoment. Elke dag weer. “Er zijn maar een aantal druppels nodig, dus de body oil gaat lang mee”, voegt Kelly (21) toe.

Stralende benen
[image name=quote format=160 align=right left=5 right=5]Naar aanleiding van het testen van de body oil zegt Gina (27): "Een heerlijk geurende body oil die snel intrekt en niet plakt. “Er zijn maar een aantal druppels nodig, dus de body oil gaat lang mee”, voegt Kelly (21) toe. Zij zijn niet de enige die enthousiast is, 90%van het testpanel zou de Dove body oil aanbevelen bij vrienden. Tip van Wardya (35): “Na het douchen insmeren tegen de droge huid. Je benen glanzen dan mooi". De body oil van Dove aanbrengen is meer dan een dagelijks beautyritueel. Het is een verwenmoment waarvan je nog de hele dag nageniet!

Lees hier meer over Dove!