Difrax S-fles: dé babyfles die darmkrampjes voorkomt
8.4

95 jonge ouders hebben samen met hun kleintje de Difrax S-fles en S-flesverwarmer getest. Het resultaat: tevreden baby’s en dus ook tevreden ouders. De Difrax S-fles scoort maar liefst een 8,4.

Uniek ontwerp zorgt voor minder darmkrampjes
Ruim driekwart van de testers merkte dat hun baby minder last had van darmkrampjes. Dat komt door de unieke S-vorm, die de speen constant vult voeding, niet met lucht. Het ventiel in de bodem zorgt voor luchttoevoer achter in de fles en voorkomt zo dat de Difrax S-fles vacuüm zuigt.

Difrax S-fles is prettig in het gebruik
De S-vorm van de fles zorgt bij 90% van de testers voor een ontspannen houding tijdens het voeden. De fles is bovendien eenvoudig goed te reinigen. “Bijna alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig en dat is een prettige bijkomstigheid”, vindt Elisa.

[image name=aanbevelen format=160 align=left left=5 right=5]                    [image name=cijfer format=160 align=center left=5 right=5] [image name=vervangen format=160 align=right left=5 right=5]
Difrax S-flesverwarmer: voeding snel op de juiste temperatuur
De Difrax S-fles is eenvoudig op te warmen met de Difrax S-flesverwarmer. Ook over dit Difrax-product zijn ouders van ons testpanel verrukt. “De S-flesverwarmer is ieder moment van de dag handig, maar vooral als mijn baby begint te huilen van de honger en het flesje moet nog klaargemaakt worden”, zegt Charlotte. 98% van de testers krijgt de voeding altijd op de juiste temperatuur. De Difrax S-flesverwarmer bereikt binnen 3 minuten de ideale borstvoedingstemperatuur (37°C). Daarmee hoef je dus nooit meer te wachten tot de fles is afgekoeld! Vitamines en voedingsstoffen blijven bewaard.

Benieuwd of de Difrax S-fles iets is voor jou en jouw baby? Kijk voor meer informatie op www.difrax.com.
[image name=onderaantwee format=629 align=right left=5 right=5]