Deze festivals mag je écht niet missen!

Onze panelleden houden wel van festivals, maar liefst 68% van de 477 leden die mee deden geeft aan naar een van de door ons genoemde festivals te gaan deze zomer! Maar wat is nou belangrijk bij een festival en hoeveel geef je aan een kaartje uit? 

20% vindt een acceptabele toegangsprijs het belangrijkst bij een festival. 70% vindt tot €40,- qua prijs acceptabel (uitgaande van een aantrekkelijke lineup). De combinatie die het meest genoemd wordt (door 6%), bestaat uit: acceptabele toegangsprijs, bekende artiesten en goede eet- en drinkfaciliteiten. 

Deze festivals mag je niet missen!
Het festivalseizoen is al enige tijd losgebarsten en veel festivals zijn al uitverkocht. Dauwpop, Indian Summer Festival, Pinkpop, Best Kept secret, Gastonbury, Rock Werchter, Concert at Sea, Parkpop, Volt festival, PITCH festival, North Sea Jazz, Zwarte Cross, Solar Weekend, Sziget festival, Pukkelpop, Lowlands, Great wide open en Appelpop zijn de meest bekende festivals in Nederland. Volgens onze leden zijn de 3 populairste festivals:

  1. Pinkpop (23%)
  2. Concert at Sea (21%)
  3. Lowlands (18%)

Check je checklist
De meeste vrouwen zijn altijd het meest bezig met 'wat doe ik aan'. Maar wat neem je mee als je naar een festival gaat? Onze panelleden hebben het voor je op een rijtje gezet, van hooikoortspillen tot en met goed gezelfschap. Staat het op jouw checklist?
[image name=checklist format=629 align=left left=0 right=0]