Depend absorbeert goed en geeft zekerheid!
8.0

Urineverlies kan je leven danig beheersen. De producten die hiervoor worden ontwikkeld, worden steeds beter. 69 vrouwen die regelmatig druppeltjes of scheutjes urine verliezen, hebben voor ons Depend Normal Plus getest. De meeste testers geven het verband een rapportcijfer 8!

83% is (zeer) tevreden met het Depend Normal Plus. Depend Normal Plus is geschikt voor regelmatig verlies van scheutjes urine en biedt bijvoorbeeld wanneer je aan het sporten bent extra bescherming. Gevoel van vrijheid, je merkt niet dat je het draagt!, zegt An.

[image name=quotethea format=160 align=left left=5 right=5]                 [image name=tevreden format=160 align=center left=5 right=5] [image name=quoteelly format=160 align=right left=5 right=5]

Absorptievermogen geeft zekerheid
De vrouwen die Depend Normal Plus hebben getest, merken dat het verband zijn werk doet. 93% vindt dat het product (heel) goed absorbeert. 8 op de 10 testers zeggen dat ze zich hierdoor zekerder voelen. De testers die Depend Normal Plus minder comfortabel vinden, vinden het te dik of niet soepel genoeg. Dit toont maar weer eens aan dat geen enkele vrouw hetzelfde is en dat het soms even zoeken is naar het perfecte verband. Tineke is in ieder geval enthousiast: “Het betekent dat het voor mij wat makkelijker is om langer van huis te zijn”.

Comfortabel en discreet
Het verband blijft goed op zijn plaats zitten, blijft goed in vorm en wordt niet 'propperig', vinden ruim 9 op de 10 testers. Het opstaande randje met een elastiekje aan de zijkant vindt 84% (zeer) comfortabel. “Het is zacht en de pasvorm is goed”, oordeelt Ilse. Dit alles maakt dat Depend discreet te dragen is, oordeelt 83%.

Nieuwsgierig of Depend voor jou de oplossing is? Ga naar www.depend.nl voor een gratis probeerverpakking.