De vernieuwde Zwitsal Wascrème krijgt een 8,4!
8.4

Babyhuidjes drogen snel uit. Een wascrème moet niet alleen lekker ruiken, maar vooral mild en verzorgend zijn. 84% van de moeders die voor ons de vernieuwde Zwitsal Wascrème hebben getest, is zo tevreden dat ze hun huidige wasproduct ervoor zouden inruilen.

De vernieuwde Zwitsal Wascrème houdt de huid van het kindje zacht, vindt 94% van de moeders. “Ik merk dat het droge huidje van mijn dochter goed op het product reageert”, zegt Charlotte (31). “De huid voelt minder droog dan bij gebruik van andere bij mij bekende merken.”

Je kindje in bad doen is een heerlijk moeder-kind-ritueel dat je altijd zal bijblijven. Dat blije koppie als de spetters in het rond vliegen, dat zachte babyhuidje en niet te vergeten die heerlijke Zwitsal-geur. De 83 moeders die aan het testpanel meededen, hebben een kindje tussen de 0 en 3 jaar, en weten hoe belangrijk het is zachte bad- en doucheproducten te gebruiken.

[image name=quotejerney format=160 align=left left=5 right=5]                [image name=aanbevelen format=160 align=center left=5 right=5] [image name=quoteinge format=160 align=right left=5 right=5]

100% babyzacht
Linsay (26) hoort bij de 87% van de moeders voor wie het product aan de verwachtingen voldoet. “Omdat het zacht is voor het droge huidje van mijn dochter en vanwege de vertrouwde Zwitsal-geur!” Moeders die nog niet helemaal tevreden zijn, smeren het huidje na het badderen ook nog even in met een verzorgende olie of lotion.

Fijn in gebruik
96% is (zeer) tevreden over het crèmige schuim. “Het voelt zachter aan dan de oude Zwitsal Wascrème, schuimt meer en ruikt sterker”, vindt Miranda (35). Ook Tamara merkt het verschil. “Hij lijkt nog meer op een crème en is naar mijn idee dus nog beter voor de huid.”

Rapportcijfer 8,4
Zwitsal Wascrème gooit al met al hoge ogen bij ons testpanel. Dat blijkt ook uit het gemiddelde rapportcijfer dat de moeders geven: een 8,4. Tamara (31) wil niets anders meer voor haar zoontje. “Ik vind de Zwitsal Wascrème heerlijk wassen en mijn zoontje heeft geen irritaties gekregen. Dat is echt een wonder!!”.

Wil je Zwitsal Wascrème zelf proberen? Koop de vernieuwde Zwitsal Wascrème nu met 25% korting én ontvang het gratis thuisbezorgd!

Ook Zwitsal Sensitive Billendoekjes zijn getest. Lees hier wat het testpanel van de billendoekjes vond.

Lees meer over Zwitsal.