De Stokke Steps: de kinderstoel die een 9 krijgt van hettestpanel.nl
9.0

Ben jij op zoek naar een goede kinderstoel? De Stokke Steps is een stoel die met je kind meegroeit. Tien gezinnen mochten de Stokke Steps wipstoel en kinderstoel testen!

[image name=cijfer format=160 align=right left=5 right=5]
STOKKE STEPS

Stokke Steps is een doordacht systeem dat kinderen de ruimte geeft om binnen veilige grenzen actief te bewegen. Het eenvoudige systeem van de Stokke Steps biedt vijf ergonomische zitmogelijkheden. 
Je begint met een wipstoel voor je baby. Door de unieke wiegende beweging valt je baby rustig in slaap. Is je baby al wat groter? Dan kun je de wipstoel op de kinderstoel plaatsen. Zo kun je ook als je aan tafel zit contact maken met je baby. Daarna gebruik je de kinderstoel met ergonomische Baby Set (met of zonder eetblad) voor de eerste hapjes, en als laatste transformeert de Stokke Steps zich in een stoel die je kind nog jaren kan gebruiken.

WAT VINDT HET TESTPANEL?
Tien moeders met kinderen van 0 tot 3 jaar hebben de Stokke Steps getest. Alle testers vinden het design van de Stokke Steps (heel mooi) en gaan de wip -en kinderstoel aanraden bij vrienden en familie. ‘Een welkome aanvulling op het interieur, een mooi design en gebruiksvriendelijk tegelijk’ zegt Joanneke (36). Mariska (29 laat weten: ‘strak design, luxe en comfortabel voor mijn kindje. We zullen er nog jaren plezier aan beleven’. 
[image name=quote format=160 align=left left=5 right=5]
Van alle testers zegt 90% dat hun kindje de Stokke Steps als zeer comfortabel ervaren en alle testers ervaren de Stokke Steps als (heel) veilig. Trudy (30): ‘je kunt op een veilige manier je jonge kind hoog wegzetten maar ook gezellig aan tafel bijschuiven’. Een Stokke Steps is natuurlijk ook gewoon heel gezellig!