Croma Roerbak Oliemelange Olijf: perfect voor roerbakken
7.8

Mals vlees, knapperige groenten en bijna geen vetspetters op het aanrecht. Croma Roerbak Oliemelange Olijf is perfect om mee te roerbakken, vindt 96% van de testers.

Verse groenten, een lekker stukje vlees en een eetlepel olie: meer heb je niet nodig om in een paar minuten een heerlijke roerbakmaaltijd op tafel te zetten. De 324 mensen die Croma Roerbak Oliemelange Olijf voor ons hebben getest, zijn niet voor niets grote roerbakfans. Ruim 3 op de 4 testers vinden de roerbak oliemelange van Croma meer geschikt om mee te roerbakken dan olijfolie. Het grote voordeel? Croma Roerbak Oliemelange spat niet, vindt 85%.

Mals vlees en knapperige groenten
[image name=quoteyvon format=160 align=right left=5 right=5]De roerbak oliemelange is tot hoge temperaturen te verhitten. Hierdoor blijft het vlees heerlijk mals en blijven de groenten lekker knapperig. 96% van de testers vindt dat met Croma Roerbak Oliemelange het vlees mooi bruin van buiten wordt en lekker mals van binnen. “De groenten zijn lekker en het vlees wordt niet droog!”, zegt Yvon (30). Dat maakt dat maar liefst 96% vindt dat Croma Roerbak Oliemelange perfect is om mee te roerbakken. Eén enkel minpuntje van Anjana (30): “De smaak van olijf is niet gelijk te proeven”.

[image name=tevredenheid format=160 align=left left=5 right=5]Ook een milde variant
90% zou Croma Roerbak Oliemelange aanbevelen bij vrienden, familie en/of kennissen. Er is ook een milde variant op Croma Roerbak Oliemelange Olijf: met zonnebloem-, koolzaad- en lijnzaadolie. Croma Roerbak Oliemelange Olijf én de andere variant Mild zijn nu verkrijgbaar in de supermarkt in het olieschap.

[image name=cromaroerbakoliemelange format=629 align=left left=5 right=5]

Meer over Croma Roerbak Oliemelange en de andere producten van Croma vind je hier.