Calvé Pindasaus Mild: de pindasaus die je gewoon wilt proeven!
8.3

De milde pindasaus van Calvé maakt veel verschillende gerechten nóg lekkerder. Onze 343 testers geven deze pindasaus een mooie 8,3!

[image name=calvesmaak format=160 align=right left=5 right=5]Maar lieft 2 op de 3 testers die Calvé Pindasaus Mild hebben uitgeprobeerd, geeft aan zijn/haar huidige pindasaus te willen vervangen door Calvé Pindasaus Mild. “De milde pindasaus van Calvé is anders dan andere pindasauzen”, zegt Marga (47). “Hij smaakt veel meer naar pinda's, de kruiden zijn heerlijk en hij is gemakkelijk in gebruik.” Ook Olga (35) is om. “De pindasaus is lekker mild, waardoor hij bij heel veel verschillende gerechten past.”

Snel op tafel, handig te bewaren
Marga zegt het al: Calvé Pindasaus Mild is makkelijk te bereiden. Aanlengen met wat water of melk en al roerend eventjes zachtjes laten doorkoken. Daarnaast vindt 96% van de testers het handig dat je het potje na opening gewoon in het keukenkastje kan bewaren, ?net zoals pindakaas.

[image name=calvebrigitte format=160 align=left left=0 right=0]Een milde en volle smaak!
93% van de testers vindt dat Calvé Pindasaus Mild de echte pindasmaak heeft die ze van Calvé gewend zijn. Deze pindasaus is gemaakt van de allerbeste gebrande pinda's en met zorg geselecteerde specerijenmix. Een kleine kritische noot: volgens 7% smaakt de saus te veel naar pinda’s. Hoe dan ook bevelen 9 op de 10 mensen Calvé Pindasaus Mild aan bij familie, vrienden en/of kennissen.
 
Benieuwd hoe de milde pindasaus van Calvé smaakt? Probeer Anneke's recept dat zij heeft gemaakt tijdens dit testpanel en bekijk het op Familieweekmenu.nl.

[image name=calvetabel format=629 align=left left=0 right=0]