The Body Shop® Oils of Life™ Intensely Revitalising Facial Oil knapt de huid zichtbaar op
7.8

De nieuwe gezichtsolie van The Body Shop® krijgt van de lezeressen van Grazia en Marie-Claire gemiddeld een 7,8. Ze hebben het gevoel dat ze hun gezicht verzorgen met iets goeds. Goed voor hun huid én voor de aarde.
[image name=wilma format=160 align=right left=5 right=5]
265 lezeressen van Grazia en Marie-Claire, allen tussen de 25 en 45 jaar oud, maakten kennis met de Intensely Revitalising Facial Oil uit de nieuwe Oils of Life™-huidverzorgingslijn van The Body Shop. De kracht van de gezichtsolie zit in de combinatie van drie plantaardige zaadoliën: zwarte komijn, rozenbottel en camelia.

Daadwerkelijk verschil[image name=gebruik format=160 align=left left=0 right=5]
Ruim 9 op de 10 vrouwen is (heel erg) tevreden over hoe Intensely Revitalising Facial Oil de huid verzacht, intensief hydrateert en verzorgt. “Geweldige gezichtsolie!” zegt Virginia (31). “Hij voelt zijdezacht aan op je huid. Mijn huid blijft lang gehydrateerd en heb geen droge plekjes meer.” Ook Linda (36) is enthousiast. “Ik kreeg van mijn omgeving te horen dat ik een fris gezicht had. Dus mensen zagen daadwerkelijk een goed verschil.”

Kanttekening: meer druppels nodig [image name=nadine format=160 align=right left=5 right=5]
Een of twee druppeltjes olie zouden genoeg moeten zijn om de huid van het gezicht en de hals zachtjes mee te masseren. Voor Anneke (29) is de belangrijkste reden om Intensely Revitalising Facial Oil te gebruiken, om de huid te hydrateren en rimpels en onzuiverheden te verminderen. Zij heeft echter drie of vier druppels nodig. “Ik vind alleen de geur niet zo heel lekker”, voegt ze toe. “Daarentegen is mijn huid zeker zachter geworden."
[image name=opgenomen format=160 align=right left=15 right=5]
Minder lijntjes en rimpels
Twee op de drie vrouwen is (heel erg) tevreden over hoe de olie kleine rimpeltjes vermindert. “Mijn huid is er zichtbaar van opgeknapt”, zegt Nadine (34). “Minder lijntjes in mijn gezicht, een minder grauwe kleur en een heerlijke geur en textuur.”

Goed voor de aarde
De Oils of Life™ Intensely Revitalising Facial Oil bestaat voor 99% uit oliën van natuurlijke oorsprong. Dat vindt 96% van de vrouwen belangrijk. Dat de ingrediënten op traditionele wijze zijn geoogst en verwerkt, is voor 87% een pluspunt. En dan helpen ze met de aanschaf van de olie ook nog eens mee aan het planten van nieuwe bomen, iets waar 90% van de vrouwen een voorstander van is.

[image name=thebodyshop format=629 align=left left=0 right=0]

Meer over The Body Shop® Oils of Life™ lees je hier!