Blije baby’s dragen een Billy & Lilly jumpsuit
8.2

25 baby’s hebben voor ons rondgekropen of gewoon lekker liggen soezen in een jumpsuit van Billy & Lilly. 92% van hun ouders is (heel) tevreden. Zacht tricot, frisse kleuren, het zit lekker en is zo ontworpen dat de baby makkelijk kan worden aan- en uitgekleed. [image name=quote1 format=160 align=right left=5 right=5]

De babyjumpsuit van Billy & Lilly scoort gemiddeld een 8,2. “Mijn dochter kan zich er vrij in bewegen, het ziet er stoer en leuk uit”, zegt Barbara (26). “De pasvorm is echt heel goed en ook de keuze van de stof”, zegt Thomas (35). “Erg modieus en uniek.”

[image name=quote2 format=160 align=left left=5 right=5]
Heerlijk zacht
Door de drukknoopjes aan de voorzijde van de jumpsuit en langs de gehele binnenzijde van de beentjes is de baby makkelijk aan- en uit te kleden en te verschonen. De zachte rekbare stof zorgt ook nog eens voor een heerlijk draagcomfort. 96% van de ouders vindt het (erg) fijn dat de babyjumpsuit van zacht tricot is gemaakt.

Goede kwaliteit
Voor € 24,95 heb je een echte Billy & Lilly jumpsuit. Hiermee krijg je kwaliteit voor je geld, vindt 88% van de ouders. “Het ontwerp is echt super leuk en staat geweldig”, vindt Nichelle (36). En niet onbelangrijk: “De stof is mooi en blijft na het wassen ook mooi.”  [image name=beeld1 format=160 align=right left=5 right=5]

De jumpsuit is nog maar het begin
88% van de ouders is zo enthousiast over de jumpsuit dat ze waarschijnlijk vaker een product van Billy & Lilly gaan kopen. Voor kinderen die hun jumpsuit (allang) zijn ontgroeid, heeft Billy & Lilly een mooie collectie van tops, rokjes, (jogging)broeken en leggings, jurkjes en tuniekjes, en ook jassen en vesten. Tot het moment waarop de kinderen kleedgeld krijgen, kunnen hun ouders er nog voor zorgen dat hun kroost er altijd kek bijloopt.

Benieuwd naar de collectie van Billy & Lilly? Bezoek de website!