Biotex Handwas & Inweek: natuurlijke vlekverwijderaar zonder bleek
8.1

170 vrouwen testten voor ons Biotex Handwas & Inweek. De natuurlijke vlekverwijderaar scoort gemiddeld een 8,1! Het product wast niet alleen schoon, oordeelt het testpanel: de biologische formule maakt dat het ook een schoon product is.

Fijn hè, de zomer. Minder fijn zijn de hardnekkige vlekken van gras, zweet en zonnebrandcrème die aan het einde van de dag de vuile was sieren. 97% van de vrouwen die Biotex Handwas & Inweek hebben getest, zijn er (zeer) tevreden mee. “Even laten inweken en dan hup de wasmachine in voor het allerbeste resultaat”, zegt Laura (31). “Ook fijn dat het gewoon met koud water kan”, voegt Judith (35) er aan toe.

Alle vlekken weg
92% vindt dat de was schoon is. “Ik krijg bijna alle vlekken uit de kleren”, zegt Ineke (27). “Lukt het niet meteen, dan gooi ik de Biotex bij de rest van de was in de wasmachine en is het weg." Ruim 9 op de 10 testers zou Biotex Handwas & Inweek aanbevelen bij anderen nu zij het getest hebben!

[image name=biotexquote format=160 align=left left=5 right=5] [image name=biotexquotetwee format=160 align=left left=5 right=5] Biologische formule
Er is meer waarom Biotex Handwas & Inweek zulke hoge ogen gooit. De biologische formule is voor 82% van de 170 vrouwen een belangrijke reden om Biotex Handwas & Inweek vaker te gebruiken. Dat het een natuurlijke vlekverwijderaar is zonder bleek vindt 98% een groot pluspunt. “Het is biologisch en er zit geen bleek in. Perfect!”, aldus Patricia (32).

Sommige testers moesten even wennen aan het lipje waarmee de verpakking is te openen en sluiten, maar even goed is 81% van plan over te stappen op Biotex Handwas & Inweek. De vlekverwijderaar krijgt gemiddeld het rapportcijfer 8,1. Dit wordt een vlekkeloze zomer.[image name=biotexcijfer format=160 align=right left=5 right=5]

Proberen of jij je was ook zo mooi schoon krijgt met Biotex Handwas & Inweek? Bij Albert Heijn loopt van 21 t/m 27 juli de bonusactie 1+1 gratis op het hele Biotex assortiment!

Lees hier meer over Biotex.