Andrélon Make it Shine Oil Spray geeft je haar een glans-boost
7.6

Pluishaar! Ergernis nummer 1 voor vrouwen die hun haar föhnen, stijlen en krullen. Andrélon Make it Shine Oil Spray maakt hier korte metten mee. Bijna 9 op de 10 Grazia-lezeressen die de spray hebben getest, zijn (zeer) tevreden.

Lisanne kan niet meer zonder, zegt ze. “Normaal wanneer ik mijn haar heb geföhnd ziet het er heel pluizig uit. Dit product gaat dit absoluut tegen! Het maakt mijn haar mooi glad met een mooie glans.”

Pluisvrije finish
Andrélon Make it Shine Oil Spray maakt het haar zacht en zorgt voor een pluisvrije finish, belooft Andrélon. Verder helpt de spray het haar te beschermen tegen hitte van de föhn en stylingtools. Eerst zien dan geloven, vonden de 94 Grazia-lezeressen die de proef op de som namen. En?

Het werkt!
82% van de vrouwen vindt dat de Andrélon Make it Shine Oil Spray het gewenste resultaat geeft: het zorgt voor zijdezacht haar. “Hij werkt snel en gemakkelijk”, zegt Lisa (20). “De spray doet wat hij belooft en is het fijnst om aan te brengen na het douchen. Mijn haar wordt dan niet vet!”

[image name=cijfer format=160 align=left left=5 right=5]               [image name=quote format=160 align=center left=5 right=5][image name=aanbeveling format=160 align=right left=5 right=5]

84% vindt dat de Andrélon Make it Shine Oil Spray het haar een glans-boost geeft. “Mijn haar glanst enorm na gebruik en ook nog nadat ik het gestijld had”, zegt Rixt (20). En dan ruikt Andrélon Make it Shine Oil Spray ook nog eens lekker, vindt 95%.

Handige tips van testers
Goed schudden voor gebruik! De spray maakt het haar zacht, zonder futloos te worden. - Rianne (28)
De spray werkt snel en gemakkelijk. Hij doet wat hij belooft en is het fijnst om aan te brengen na het douchen. Mijn haar wordt dan niet vet! - Lisa (20)

Koop nu Andrélon Pink Make it Shine Crème bij Kruidvat met 25% korting en ervaar het zelf!
Print onderstaande coupon en lever deze in bij een Kruidvat winkel bij jou in de buurt.

Uit de Pink Collection zijn ook de Get The Volume föhnspray, Go for Texture Beach Spray, Heat Protect Spray en de Make it Shine Crème getest. Lees ook de resultaten van die testpanels! Meer over Andrélon Pink vind je hier!

[image name=coupon format=629 align=right left=5 right=5]