Andrélon Make it Shine Crème laat jou shinen
7.2

Een crème die je haar een lichte hold & control geeft, zonder dat het verzwaart. Too good to be true, dachten de 91 Grazia-lezeressen. En ze onderworpen de Make it Shine Crème van Andrélon aan een kritische test. 81% van het testpanel is (zeer) tevreden. De crème scoort een 7,2.

“De crème ruikt erg lekker en is door de knijptube makkelijk in gebruik”, zegt Renee (24). “Het verzwaart het haar niet en geeft een mooie glans. Leuk voor als je je haar los draagt en het wat extra wilt geven.” 92% vind dat de Andrélon Make it Shine Crème een prettige dosering heeft. “Een heerlijke, handige, snelle crème om je haar te laten glanzen en pluis tegen te gaan”, vindt Jolien (30).

[image name=quotes format=160 align=left left=5 right=5]                    [image name=percentage format=160 align=center left=5 right=5][image name=quote format=160 align=right left=5 right=5]
Gewenste resultaat
Bijna 8 op de 10 vrouwen vinden dat de Andrélon Make it Shine Crème het gewenste resultaat geeft. Het geeft hun haar een mooie glans, zegt 86%. En het verzwaart het haar niet. 82% vind dat de Andrélon Make it Shine Crème pluis tegengaat. En dan gaat je haar er ook nog eens lekker van ruiken, vinden bijna 9 op de 10 testers.

Glanzend haar dat er niet vet uitziet
Stephanie (28) is inmiddels vertrouwd met het gebruik van de crème. “Hij is goed te verdelen over het haar, ruikt heerlijk en geeft een mooie glans.” Voor andere vrouwen was het nog even wennen met doseren en aanbrengen. Tip van Andrélon: begin met een beetje en voeg steeds meer toe naar eigen behoefte, totdat je tevreden bent. Smeer de crème met name in de lengtes van je haar en niet bij de aanzet.

Koop nu Andrélon Pink Make it Shine Crème bij Kruidvat met 25% korting en ervaar het zelf! Print onderstaande coupon en lever deze in bij een Kruidvat winkel bij jou in de buurt. Uit de Pink Collection zijn ook de Get The Volume föhnspray, Go for Texture Beach Spray en de Heat Protect Spray getest. Lees ook de resultaten van die testpanels! Meer over Andrélon Pink vind je hier!

[image name=coupon format=629 align=right left=5 right=5]