Andrélon Keratine Repair serum-olie zorgt voor een prachtige glans zonder je haar te vet te maken!
8.0

Getest door 229 vrouwen met veelal droog en pluizig haar: Andrélon Keratine Repair serum-olie. Resultaat? Gezond glanzend haar én een mooi rapportcijfer: de serum-olie krijgt een 8!

[image name=cijfer format=160 align=right left=5 right=5] Je haar bestaat voor 80% uit keratine. Keratine is de belangrijkste bouwstof van je haar en zorgt voor stevigheid en glans. Wanneer je haar beschadigt, verliest het aan keratine, waardoor het doffer, droger en pluiziger wordt. De werkzame stoffen in Andrélon Keratine Repair serum-olie helpen het haar weer te herstellen. De micro-keratine wordt snel opgenomen, herstelt het haaroppervlak en zorgt dat het haar makkelijker in model te brengen is. “Mijn haar voelt duidelijk gezonder en zachter, de serum-olie maakt het haar niet zwaar of vet”, zegt Nikie (26). “Ik vind het zeker een aanrader.” 

[image name=glans format=160 align=left left=5 right=15]
Snel herstel, minder pluis, meer glans
Van de deelnemers had 80% het gevoel dat haar haar beschadigd is. Dit merkten ze aan droger haar (69%) en gespleten haarpunten (48%). Dat beschadigd haar keratine verliest waardoor het nog droger en brozer wordt, wist 79% van de testers niet. Om het effect tegen te gaan gebruikte 88% de serum olie minimaal om de dag. Denise (21) zag al snel resultaat: “Mijn haar pluist niet en mijn krullen vallen mooier.”

Meer volume, heerlijke geur
Een groot voordeel is volgens 89% van de testers dat Andrélon Keratine Repair serum-olie je haar niet verzwaart en dat het er minder pluizig door wordt. “Ik heb een grote bos kwetsbare en pluizige krullen”, zegt Lydia (19). “De serum-olie van Andrélon voorkomt pluis op de dagen dat ik het niet was. Mijn haar ziet er veel verzorgder uit.” 98% van het testpanel vindt het prettig dat je de serum-olie op zowel droog als vochtig haar kunt gebruiken.[image name=tevreden format=160 align=right left=5 right=5]

We want more!
Ruim 8 op de 10 vrouwen
zou Andrélon Keratine Repair serum-olie ook zelf nog eens kopen. “Het laat mijn haar weer glanzen”, zegt Madelon (26) “En het breekt minder snel af.” Ook Desirée (37) behoort tot de 88% die de serum-olie ook aan vriendinnen, familie of collega’s zou aanraden: "Mijn haar glanst en is minder pluizig. Ziet er gezond uit.” Wat wil je nog meer, op een Bad Hair Day?

Lees hier meer over Andrélon.