Andrélon Keratine Repair 1-minuut masker: op een snelle manier naar gezond glanzend haar
8.1

Getest door 212 vrouwen: het Andrélon Keratine Repair 1-minuut masker waarmee beschadigd haar een instant oppepper krijgt. Geen wonder dat het als rapportcijfer een 8,1 scoorde!

Beschadigd haar wordt veroorzaakt door factoren van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan zon, zee en chloorwater. Maar ook haarbehandelingen als kleuringen, permanent of hete stylingtools. Het haar verliest dan keratine, een eiwit dat essentieel is voor mooi, gezond haar. Gevolg is droog haar, dat snel gaat pluizen en kampt met gespleten punten. Beschadigd haar vraagt om meer verzorging!

[image name=cijfer format=160 align=left left=5 right=5]                  [image name=weetje format=160 align=center left=5 right=5][image name=nietverzwaard format=160 align=right left=5 right=5]
Opvallend: 81% van de testers heeft het gevoel met beschadigd haar rond te lopen, maar 84% heeft geen idee dat beschadigd haar keratine verliest.

Snelle actie: het 1-minuut masker
Een oplossing voor beschadigd haar is het Andrélon Keratine Repair 1-minuut masker. Het masker bevat niet alleen microkeratine, maar ook essentiële oliën. Die combinatie zorgt ervoor dat droog, dof beschadigd haar al na één minuut een stralende, gezondere uitstraling krijgt. Bijna driekwart van het testpanel zegt dat het haar volledig herstelt aanvoelt na het gebruik. “Wow, wat een superproduct!” zegt Noortje (27). “Ruikt heerlijk, en mijn haar ziet na gebruik stukken beter uit. Ik kan niet meer zonder!”. Linda (27) zegt “Ik kan niet zeggen dat mijn haar nu al hersteld is, maar direct bij het uitspoelen merk ik wel dat mijn haar glad en zacht is.”

Rapportcijfer: 8,1! [image name=gebruik format=160 align=right left=5 right=8][image name=nietvet format=160 align=right left=5 right=5]
Van de testers wil 85% Andrélon Keratine Repair 1-minuut masker zelf nog een keer kopen, zoals Stephanie (24): “Mijn haar is zacht, glanzend, makkelijk te kammen, gezond en ruikt lekker!” Ook Marinke (26) is enthousiast: “Glanzender haar dat veel sterker aanvoelt en minder dode puntjes.” Om die reden zou 90% van de deelnemers het 1-minuut masker aanbevelen aan vriendinnen, zussen of collega’s. Het masker scoort een 8,1 als rapportcijfer.

Lees hier meer over Andrélon.