Andrélon Fantastische Fixatie Hairspray is… fantastisch!
8.3

175 vrouwen hebben voor ons een haarspray getest die ervoor zorgt dat hun haar de hele dag perfect in model blijft. Dat belooft Andrélon Fantastische Fixatie Hairspray niet alleen, hij maakt het ook waar.

Weer en wind, een drukke dag op het werk, een rondje park met je hardloopvriendinnen en een romantische avond uit: bestaat er een hairspray die ervoor zorgt dat je perfect gestylde haar tegen dit alles bestand is? Ons testpanel nam de proef op de som. En?

Perfect in model
Bijna alle vrouwen – op 3% na – oordelen dat de vernieuwde Andrélon Fantastische Fixatie Hairspray hun haar langdurig in model houdt. “Ik vind het een goede sterke spray die mijn haar goed in model houdt gedurende de dag”, zegt Miranda (47). 94% vindt dat de spray maximale fixatie geeft. “Perfecte finishing touch voor een kort hip kapsel”, vindt Louise (40). “Je kunt plukjes perfect accentueren."

[image name=cijfer format=160 align=left left=5 right=5]                  [image name=quote format=160 align=center left=5 right=5][image name=aanbeveling format=160 align=right left=5 right=5]

Makkelijk uit te borstelen
Behalve de verpakking en het design van de spray is ook de formule verbeterd. En dat bleef niet onopgemerkt bij ons testpanel. 94% vindt dat de spray een fijne dosering heeft en dat hij makkelijk is uit te borstelen. “Andrélon Fantastische Fixatie Hairspray is makkelijk in gebruik”, zegt Helga (52). “Hij verdeelt goed over het haar en het haar blijft goed in model, zonder plakkerig of hard te worden.”

Fijne nevel
88% van de vrouwen is tevreden over de fijnheid van de nevel van de spray. Voor anderen is dit misschien nog een kwestie van wennen. “Brede nevelstraal, kan moeilijk gericht sprayen”, merkt Ellen (55) bijvoorbeeld op.

De vrouwen mochten een full size en pocket versie testen: één voor thuis en één voor onderweg. Heel attent, maar voor Wilma (68) had het niet gehoeven. “Na mijn haarritueel ‘s morgens blijft het haar zo goed in model, dat ik geen mini hoef mee te nemen."

Probeer nu zelf de vernieuwde hairsprays van Andrélon met 25% korting! Print onderstaande coupon en lever deze in bij een Kruidvat winkel bij jou in de buurt.

Hier vind je alles over de stylingproducten van Andrélon!

[image name=coupon format=629 align=left left=5 right=5]