100% tevreden over MijnHealthCheck
8.1

Goed dat MijnHealthCheck er is, vinden de mensen die deze ‘APK voor lijf en leden’ voor ons hebben uitgeprobeerd. Medisch onderzoek wijst uit hoe gezond je bent, zodat je weet waaraan je moet werken. Zo houd je zelf de regie over jouw gezondheid.
[image name=Tevreden format=160 align=right left=5 right=5]
Marisca (35) blikt tevreden terug op het onderzoek. “De sfeer was ontspannen, er werd ruim de tijd voor me genomen”, zegt ze. “Super om met zulke mooie apparatuur aan een dergelijke meting te doen. De directe afstemming met de cardioloog was super professioneel. Ik vond het ook prettig dat de resultaten er zo snel zijn en besproken kunnen worden.”

Hoe werkt MijnHealthCheck?
In een intakegesprek werden eventuele gezondheidsrisico’s in kaart gebracht. Vervolgens werden de BMI, buikomvang en bloeddruk gemeten. Bloedonderzoek wees uit hoe het is gesteld met het cholesterol, de suikerspiegel, de lever- en nierfunctie en vier andere belangrijke waarden. De deelnemers gingen naar huis met een schriftelijke rapportage en een persoonlijk risicoprofiel. Dit alles nam nog geen 45 minuten in beslag.

Veel animo voor MijnHealthCheck [image name=Aanbevelen format=160 align=right left=5 right=5]
Er was veel animo voor het testen van MijnHealthCheck. Maar liefst 1.198 mensen vulden de screeningsvragenlijst volledig in. 84% van de geïnteresseerden zou graag zeker willen weten of hen iets mankeert of niet. “Ik ben zelf arts, maar toch een beetje blind voor mijn eigen gezondheid”, zegt Kathelijne (31) bijvoorbeeld. “Ik heb veel stress en vrees dat mijn gezondheid daar onder lijdt.” Veel geïnteresseerden gaven aan dat ze eventuele klachten liever niet afwachten maar vóór zijn.

Goed dat de check er is [image name=Cijfer format=160 align=left left=5 right=5]
De 28 mensen die uiteindelijk aan de test hebben meegedaan, zijn het unaniem met elkaar eens dat het goed is dat er een check bestaat die meer inzicht biedt in de eigen gezondheid. 87% van hen zou de check het liefst periodiek willen herhalen. “Het geeft me het gevoel dat ik altijd een update heb van de status van mijn lichaam op dit moment”, zegt Lieneke (44).

Geïnteresseerd in een gezondheidscheck van MijnHealthcheck? Ga naar mijnhealthcheck.nl voor meer informatie.