Zwitsal Zachte Crème feels good!
8.3

Er is niets zo fijn als een baby die naar Zwitsal ruikt, vinden de meeste ouders. Maar Zwitsal Zachte Crème doet meer dan dat, oordeelt ons testpanel. De crème scoort een 8,3!

Het Zwitsal Zachte Crème testpanel was echt een feel good testpanel. Blozende baby’s, vrolijk gekraai, rubbereentjes die onder luid geschater uit bad werden gegooid en zachte badhanddoeken. Onder deze vertederende omsctandigheden wist ons testpanel toch een kritisch oordeel te vellen over Zwitsal Zachte Crème.

Babyhuid zacht en soepel
Zwitsal Zachte Crème doet meer dan alleen lekker ruiken, vindt het testpanel. 97% van de testouders merkt dat Zwitsal Zachte Crème de huid en het gezicht van hun kindje zacht en soepel houd. “Het smeert goed. Ik heb het idee dat ik echt iets goeds doe voor de baby”, zegt Marieke (28). Het product trekt snel in, vinden ruim 9 op de 10 ouders. “Het heeft de vertrouwde Zwitsalgeur en smeert heerlijk uit”, beaamt Sandra (35). “Het is niet vet en trekt snel in. De kids vonden het ook leuk om zelf te helpen met smeren.”

Optimale bescherming
Heeft een gezond babyhuidje wel extra verzorging nodig? Hoe minder je erop smeert hoe beter, toch? Integendeel. De babyhuid droogt sneller uit en is gevoeliger voor invloeden van buitenaf dan die van volwassenen. Daarom is het belangrijk om een milde, verzorgende crème te gebruiken die optimaal beschermt. Volgens ons testpanel voldoet Zwitsal Zachte Crème aan dit eisenpakket. Bijna 8 op de 10 ouders zouden hun huidige verzorgingsproduct(en) vervangen door Zwitsal Zachte Crème. Het product krijgt een gemiddeld rapportcijfer 8,3.

In pot én tube
Een kleine noot van Hedy (31). Zij had een tube makkelijker gevonden. Speciaal voor Hedy en alle andere ouders die de 150 ml pot onhandig vinden, is de crème er ook in een tube: in 100 en 200 ml.

Dermatologisch getest en hypo-allergeen
De milde Zwitsal Zachte Crème is pH-neutraal en dermatologisch getest. 94% zou de hypoallergene crème aanbevelen bij andere ouders. Al deze blozende baby’s met knuffelzachte huidjes gaan een mooie toekomst tegemoet.

Meer weten? Ga naar de website van Zwitsal!