Zonnatura Notenmix reep: puur genieten!
7.5

De Zonnatura Notenmix reep is een (h)eerlijk tussendoortje, oordeelt ons testpanel. Je ziet wat je eet: een reep boordevol noten die je net dat beetje extra energie geven!

Je kunt een zak chips opentrekken als je toe bent aan een tussendoortje. Maar wil je lekker én gezond snacken, dan kies je voor de Zonnatura Notenmix reep. De reep bevat pure ingrediënten en is gezoet met honing, en verder niets.

Kritisch over verantwoord snacken
347 vrouwen, die veel waarde hechten aan gezond eten en goede voeding, hebben voor ons hun tanden in de notenreep gezet. Ze vormen een kritisch panel, want ze zijn heel duidelijk over wat een tussendoortje verantwoord maakt: het moet weinig suikers en calorieën bevatten, gezond zijn en vol natuurlijke ingrediënten zitten. Doorstaat de Zonnatura Notenmix reep de test?

Ideaal om mee te nemen
Ons testpanel geeft de notenreep gemiddeld een 7,5! De vrouwen associëren de reep met lekker, gezond, noten, tussendoortje, smaak, natuurlijk en biologisch. Precies wat de Zonnatura Notenmix reep graag wil zijn. “Een goede reden om niet te hoeven grijpen naar slechte tussendoortjes”, oordeelt Mirthe (28). “Erg lekker en ideaal om mee te nemen!”

Je ziet wat je eet
De reep onderscheidt zich van andere verantwoorde tussendoortjes. Het is de combinatie van ingrediënten die de reep bijzonder maakt. En je ziet wat je eet. Een eerlijke reep dus. 8 op de 10 vrouwen zouden de reep aanbevelen bij vrienden, familie en kennissen.

En hij is lekker!
Gezond is één. Maar smaakt hij ook? 87% van de testpanelleden vindt de notenreep erg lekker! Een rijk gevulde reep, vindt 97%. Dat hij veel verschillende noten bevat, proefde 94%.

Voor sommige testpanelleden is de structuur van de reep even wennen. “Hij is wat plakkerig”, vindt Anne (1981), “en blijft aan je tanden zitten.” Maar liever aan je tanden dan aan je heupen. Toch?