Helaas je kunt niet meer deelnemen
Zen momentje voor jezelf? Test Andrélon Natuurlijk Puur!

Andrélon komt met een verrukkelijk ontspannende haarverzorgingslijn genaamd Natuurlijk Puur. Heerlijk, want wanneer er drukke tijden aanbreken zie je dat niet alleen aan het lichaam of gezicht - vermoeide ogen, lage weerstand, weinig energie - ook het haar kan dan een fijne boost gebruiken!

Kortom, Andrélon helpt ons een extra handje om te ontspannen. De geuren van de Natuurlijk Puur lijn versterken het relaxgevoel. Natuurlijk Puur bevat natuurlijke ingrediënten zoals Groene thee, avocado- en amandelolie. Bovendien is de lijn vrij van siliconen, parabenen en kleurstoffen. Natuurlijk Puur bestaat uit twee verschillende lijnen met natuurlijke ingrediënten: Zuiver & Zen en Zijdeglans & Zen.

Test het zelf!
Word ook zen en test de nieuwe haarverzorgingsproducten van Andrélon! Viva is op zoek naar 100 vrouwen voor haar testpanel. Bij inschrijving geef je aan welk haartype jij hebt en aan de hand daarvan krijg je het Andrélon Natuurlijk Puur Zijdeglans & Zen 1-minuut masker of Andrélon Natuurlijk Puur Zuiver & Zen anti-klit spray toegestuurd!

Zijdeglans & Zen 1 minuut masker voor dof en vermoeid haar:  In een minuut krijgt dof, stroef haar een opleving met het Zijdeglans & Zen 1 minuut masker. Een intensief voedend masker voor dagelijks gebruik.

Zuiver & Zen anti-klit spray voor slap haar dat snel vet wordt:  Nat haar is kwetsbaar en kan tijdens het doorkammen beschadigen. Door eerst een paar spraytjes Zuiver & Zen anti-klit spray aan te brengen is het makkelijker doorkambaar en droogt het zachter en klitvrij op.

Meer informatie over Zuiver & Zen of Zijdeglans & Zen vind je op Andrélon Natuurlijk Puur.