Helaas je kunt niet meer deelnemen
Wil jij met je gezin de wereld van de ruimtevaart ontdekken? Meld je aan om NASA- A Human Adventure te testen!

Vakantie; heerlijk zwemmen, dagje naar een pretpark of thuis spelen met vriendjes. Kinderen vermaken zich altijd prima als ze een paar weken vrij hebben. Maar voor deze tentoonstelling is er altijd een gaatje vrij. Geef jouw gezin op om de tentoonstelling van NASA - A Human Adventure, te testen. Wij zijn op zoek naar 20 gezinnen die ons hun mening willen geven over deze tentoonstelling.

De tentoonstelling is 3500 m2,  je vindt hier de verhalen achter de meer dan 300 objecten die onder meer door NASA op ruimtereizen zijn gebruikt. En je kunt zelf in de huid kruipen van een astronaut!

Wandel de tentoonstelling binnen als een astronaut op weg naar zijn plaats in de space shuttle. Kijk naar de aarde vanuit de ruimte en bekijk een maanauto van dichtbij. Of ervaar echte G-krachten (tot 2G) in de simulator. Deze is vergelijkbaar met de simulator die gebruikt werd door Amerikaanse astronauten tijdens het trainen voor de Mercury-missies in de jaren 60.

Speciaal voor de tentoonstelling in Nederland is er een galerij aan deze tentoonstelling toegevoegd: Dutch Dimensions. Op ruim 1000 m2 toont de Nederlande ruimtevaartsector haar kunnen & kennis met meer dan 100 modellen en gebruikte onderdelen.

NASA – A Human Adventure is tijdelijk te zien in Jaarbeurs Utrecht (Beatrixgebouw, 7de etage).