Helaas je kunt niet meer deelnemen
Wil jij een egale huid? Geef je nu op om hannah producten te testen!

Een egale, stevige huid met een mooie teint, dat willen we allemaal. Maar hoe krijg je die? Natuurlijk door je huid goed te reinigen en je vertrouwde dag- en nachtcrème te blijven smeren. Voor een beter resultaat is het aan te raden om aanvullende producten, zoals een serum, te gebruiken omdat dat nog effectiever werkt tegen bepaalde huidproblemen.  Salonmerk hannah heeft hierop het antwoord: hannah Opulence Serum (€ 79,-) en hannah Touch of Silk (€ 69,-). Wil jij deze twee producten in combinatie testen voor een mooie, egale uitstraling?

Wat doet de hannah Touch of Silk? [image name=hannahsilk format=160 align=right]
Touch of Silk is een multifunctionele, zijdezachte teintverbeteraar. Het bevat een hoge concentratie vitamine A, C en E en de basis van hoogwaardige siliconenolie vult kleine oneffenheden onmiddellijk op en laat de teint mooi egaal en gematteerd achter. Sinds jaren worden siliconen ook veelvuldig ingezet bij littekenbehandelingen om littekens mooier te laten genezen en het littekenweefsel te verzachten, af te vlakken en gladder te maken. Naast een mooie, egale en matte teint verbetert Touch of Silk ook het huideigen volume en heeft het een positief effect op het herstel van de onrustige huid, maar ook de beschadigde huid.  Bovendien stimuleert het bindweefselaanmaak, bevordert het een optimaal immuunsysteem van de huid tegen schadelijke, externe invloeden en verzachten de wanden van de fijne haarvaatjes. In 2012 heeft Touch of Silk zelfs de Beauty Press Innovation Award gewonnen. Dit is dé prijs voor het meest innovatieve beautyproduct binnen de professionele beautybranche!

Wat doet het hannah Opulence Serum?[image name=hannahserum format160 align=left]
Het Opulence Serum vormt de ultieme synergetische aanvulling op Touch of Silk. Door de hannah Opulence Serum wordt de huid qua egaliteit, helderheid en stevigheid intensief verbeterd.Het bevat o.a. Wonderlight™ en maar liefst 20% in olie oplosbare en daarom een unieke, stabiele vorm van vitamine C.Het pakt pigmentvlekken en een onregelmatige teint structureel en effectief bij de kern aan, en combineert dit met een intensief bindweefselversterkende werking. Het zorgt tevens voor een krachtige boost in het bindweefsel, werkt stimulerend op de doorbloeding en heeft een positief effect op een stralende, egale teint. Bovendien wordt de aanmaak van huideigen collageen krachtig gestimuleerd, bevordert het algehele huidherstel en werkt als krachtige antioxidant.

Wil jij deze twee hannah producten een maand testen en jouw mening over hannah geven? Geef je dan snel op voor het hannah testpanel! Wanneer je wordt geselecteerd ontvang je een mail met daarin uitgelegd hoe je het product het beste kunt testen.
[image name=hannahlogo format=160]